Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun Uçak Bileti

Doğa güzellikleri ile meşhur

Doğa güzellikleri ile meşhur Samsun’da, Şahinkaya Kanyonu, Göğceli Camii, Bandırma Vapuru Müzesi, Ladik Akdağ Kış Turizm Merkezi, Amisos Mezarları ve Atakum Sahili gibi çok sayıda gezilecek yer bulunmaktadır. Bunların yanı sıra yöresel lezzetleriyle de dikkat çeken ilde genel olarak Samsun Pidesi, Nokul, Oymaağaç Kebabı, Katık Sündürmesi gibi yemekler, ziyaretçiler tarafından beğenilmektedir. Samsun uçak bileti alan yolcular için Bilet Dükkanı, Samsun’da gezilecek yerler ve yenilecek yemeklerin yanı sıra Samsun Çarşamba Havalimanı’ndan şehir merkezine nasıl ulaşılacağına dair rehber sunmaktadır.

Samsun Çarşamba Havalimanı’ndan Şehir Merkezine Ulaşım

Tatil için yola çıkacak olanlar Samsun Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım yollarını merak eder. Şehir merkezine 30 kilometre uzaklıkta bulunan Samsun Çarşamba Havalimanı’nda ulaşım için birden fazla alternatif bulunuyor. Havalimanından şehir merkezine rahat ve konforlu bir şekilde ulaşmak isteyenler için BAFAŞ Yolcu Taşımacılığı hizmet verir. Samsun Çarşamba Havalimanı’ndan şehir merkezine BAFAŞ ile ulaşım, iç hat uçak seferleri ile eş zamanlı olarak gerçekleşir. BAFAŞ Yolcu Taşımacılığı tarafından işletilmekte olan servis otobüsleri, şehir merkezinde farklı güzergahlara ulaşım imkanı sağlar.

Bunun yanında taksi, özel transfer ve araç kiralama ve HAVAŞ da diğer ulaşım şekilleridir. Samsun Belediyesi tarafından şehrin yerlileri ve ziyaretçileri için sağlanmakta olan SamKart da, toplu ulaşım araçlarının rahatlıkla kullanılmasını sağlamakta ve Samsun Çarşamba Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım için yardımcı olur. Samsun uçak bileti olan yolcular genelde bu yöntemi kullanır.

Samsun’da Gezilecek Yerler

Tarihi eserleri ve eşsiz doğal güzellikleri ile çok sayıda ziyaretçiyi ağırlayan Samsun’da gezilecek yerler saymakla bitmez. Samsun uçak bileti alan yolcular tarafından sıklıkla araştıralan bu yerleri sizin için derledik. Öncelikle Şahinkaya Kanyonu gezilecek yerlerin başında gelir. Ardından tarhii olarak büyük öneme sahip Bandırma Vapuru Müzesi gelir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda önemli bir rolü olan Bandırma Vapuru, 1878 yılında inşa edilmiştir. Doğa güzellikleri ile büyüleyen Samsun Kuş Cenneti Kızılırmak Deltası’ndadır. Türkiye’de bulunan 420 kuş türünden 340’ının tespit edildiği bir kuş cennetidir. Bu türlerin 140’ı da üremelerini bu deltada gerçekleştirmektedir.

Tüm bu güzelliklere tanıklık etmek için https://www.biletdukkani.com/samsun-ucak-bileti adresini ziyaret edebilirsiniz.