Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şahin’den, Giresunspor için destek çağrısı

Giresunspor Basın Sözcüsü Kenan Şahin; “Siyasiler ve iş adamlarımızdan destek bekliyoruz”

Giresunspor Basın Sözcüsü Kenan

Giresunspor’un basın sözcüsü Kenan Şahin, gündemdeki konular üzerine yaptığı açıklamada, giresunspor için düzenlenen “Giresunspor İçin Yüreğini Koy” bağış kampanyasına halkın gösterdiği büyük ilgiden memnuniyet duyduklarını belirtti. Şahin, bu kampanya aracılığıyla Giresunspor’a olan desteklerin artarak devam etmesini umduklarını dile getirdi.

Bağış kampanyasının pozitif etkileri üzerine konuşan Şahin, özellikle 3 Ocak’ta düzenlenen etkinlikte Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, eski Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, eski başkanlardan Mustafa Temel Bozbağ, iş insanları Muzaffer Aygün ve Ömer Sarıalemdaroğlu’nun destek vermesinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Şahin, başarıyla geçen bu etkinliği bir adım öteye taşımak ve Giresunspor’a olan destekleri daha da artırmak amacıyla 17 Ocak’ta yeni bir etkinlik düzenleyeceklerini ifade etti. Bu etkinliğin daha önceki eksiklikleri gidermek ve daha yüksek katılım sağlamak adına planlandığını söyleyen Şahin, davet ettikleri siyasetten üst düzey isimler, iş dünyasının önde gelen temsilcileri ve spor camiasından ünlü isimlerle bir araya gelmeyi hedeflediklerini belirtti.

Ayrıca, Giresunspor’un mali durumuyla ilgili çalışmalar yaptıklarını ve elde edilecek gelirle birlikte tüm borçları kapatmayı amaçladıklarını vurgulayan Şahin, bu süreçte Giresunspor’a olan maddi katkıda bulunabilecek herkesi etkinliklerine davet etti. Şahin, alacaklılarla görüşmeler yaptıklarını ve transfer tahtasına konu dosyalarda çeşitli anlaşmalar sağladıklarını belirterek, desteklerin devam etmesi ve Giresunspor’un sorunsuz bir geleceğe adım atabilmesi için çabaladıklarını ifade etti.