Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saadet Partisi Bulancak ve Şebinkarahisar’da miting yaptı

Saadet Partisi Bulancak ve

Saadet Partisi Bulancak ve Şebinkarahisar’da miting düzenledi. Bulancak’taki mitinge Milletvekili Adayları Bekir Demirkaya ve Göksel Güneş, İl yönetimi, İl kadın kolları başkanı Sümeyye Gündoğdu, İl gençlik kolları Hakan Pekdemir katıldı. Şebinkarahisar’daki mitinge milletvekili adayı Hayati Fikri Topkar, İl başkanı Abdulkadir Bektaş, Bölge Başkanı Süleyman Tekbaş ve partililer katıldı.

Milletvekili adayı Göksel Güneş yapmış olduğu konuşmada; “25 Haziran sabahı Saadet Partisi iktidarında, yolsuzluğa, yandaşlığa, yalakalığa, yasağa ve yağmaya hiçbir zaman yer olmayacaktır.

Bunlar bir daha geri gelmemek üzere Ülkemiz gündeminden çıkarılacaktır. Emanete hıyanet edilmeyecek, kaynaklar gösterişe değil üretime ve yatırıma harcanacaktır. Bizim iktidarımızda akıl, adalet, ahlak, adanmışlık ve asalet temel düsturumuz olacaktır. Ülkemizi ortak ‘akıl’ ile yöneteceğiz. ‘Adalet’ kâmil manada sağlanacak ve herkes eşit muamele görecektir. Yönetimde ve siyasette ‘ahlakı’ mutlaka hâkim kılacağız. Ahlak ve maneviyat olmadan kalkınamayız. Adanmışlık ve Asalet, nedir görmek isteyen işte bu alandaki tabloya baksın” dedi.

Milletvekili adayı Bekir Demirkaya 25 Haziran sabahı saadet partisi iktidarında, Bakanlar kurulunun toplanarak fındık taban fiyatının belirleneceğini söyleyerek; “fındık taban fiyatı 16 lira olarak açıklanacaktır. Fındığımızı, çuvallarla, hammadde olarak sevk edilen ürün olmaktan çıkaracağız. Hak ettiği değere ve hak ettiğimiz fiyata kavuşturacağız. Fiskobirlik’i yeniden devreye sokarak, piyasadan 150 bin ton fındık alması için gerekli kaynağı sağlayacağız. Erbakan hocamızın deyimiyle ‘eğer bu fındık İsrail’de yetişmiş olsaydı, tane işi eczaneden satın alırdınız’ sözü doğrultusunda fındığımızı, çikolatanın içinde tane işi satılabilir bir ürün haline dönüştüreceğiz. Fındık bizim iktidarımızda altınla yarışır değerli bir ürün haline gelecek ve üreticisinden, ihracatçısına kadar herkes fındıktan hak etmiş olduğu kazancı sağlayacaktır” dedi.

Milletvekili adayı Hayati Fikri Topkar Şebinkarahisar’daki mitingde yapmış olduğu konuşmada hükümetin tarım politikasını eleştirerek; “Daha düne kadar kendi kendimize yeten bir tarım ülkesiyken, şimdi geldiğimiz nokta malum. Tarım ile ilgili her şeyi ithal ediyoruz. Ülke büyüklüğündeki topraklarımız boş ekilmeyi bekliyor. Daha fazla konut satma politikalarıyla köyleri boşalttılar, çiftçiliği öldürdüler. Artık her şeyimiz ithal. Dışarıdaki insanlar üretiyor, biz tüketiyoruz. İnsanlarımızın üretim becerisini körelttiler. Saadet Partisi iktidarında, çiftçiye kazandırmayan tarım politikalarını değiştireceğiz. Hayvan ithalatını kaldıracağız ve hayvancılık politikasını değiştireceğiz. Çiftçilerimizi yeniden asli yerlerine döndürerek, bir tarım ülkesi olması hasebiyle hak ettiğimiz kazancımızı ülkemize kazandıracağız” dedi.