Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Rüzgarı tersine döndürmek istiyoruz”

Çotanakların teknik patronu Keleş:

Çotanakların teknik patronu Keleş: “Vakit hep birlikte tek yumruk olup, mücadele verme vaktidir. 44 yıl sonra Süper Lig hasretini nasıl hep birlikte sona erdirdiysek, kalıcı olmayı da yine hep birlikte başaracağız.”

GZT Giresunspor’un teknik direktörü Hakan Keleş, İleri Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Keleş, yaptığı açıklamada şanssız mağlubiyetler aldıklarını ve normal olarak moral bozucu olduğunu ancak bu durumu Göztepe maçıyla beraber sona erdireceklerini söyleyerek, “Son haftalarda şanssız maçlar kaybettik. Puan alabileceğimiz maçlardan ne yazık ki mağlubiyet ile ayrıldık. Bazı maçlarda hakem hataları, bazı maçlarda bireysel, istemsiz hatalar. Bunların hepsini birleştirdiğinizde ortaya istenmeyen sonuçlar çıkabiliyor. Ama biz bunları düzeltebilecek güce ve kaliteye sahibiz. Oyuncularımın hepsine çok güveniyorum. Hafta başından bu yana her zaman olduğu gibi sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Ligin ilk devresinde ilk haftalarda da bu tarz sonuçlar almıştık ve Göztepe maçıyla beraber rüzgarı tersine döndürmüştük. Baktığınızda ilk devreye göre 4 puan daha fazla aldık.” cümlelerine yer verdi.

“TEK YUMRUK OLUP MÜCADELE VERME VAKTİ”

Keleş, sözlerinin sonlarında taraftarlara da bir çağrıda bulunarak, “Yine bir Göztepe maçı, bu maçla birlikte iyi bir çıkış yakalayacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımız bizi şu ana kadar inanılmaz bir şekilde desteklediler. Bize moral verdiler, Göztepe maçında da aynı desteği bekliyoruz. Onlarla birlikte Göztepe maçından iyi bir sonuçla sahadan ayrılmayı hedefliyoruz. Vakit, hep birlikte tek yumruk olup mücadele verme vaktidir. 44 yıl sonra Süper Lig hasretini hep birlikte nasıl sona erdirdiysek, yine bu yıl da ligde kalıcı olma hedefimiz için hep birlikte gayret göstererek kalıcı olacağız.” ifadelerini kullandı.