Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Referandumun sonucunu kadınlar belirleyecek”

CHP Giresun Milletvekili Bülent

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu; 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması için fikir alışverişinde bulunmak üzere Referandum çalışmalarını ilçe, belde ve köylerde sürdürüyor.

Bektaşoğlu, Espiye, Soğukpınar’da esnaf, halk ziyaretleri ve kahvelerde konuşmalar yaptı.
Soğukpınar ziyaretine CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu’na, CHP Espiye İlçe Başkanı İbrahim Akgün ve parti yönetimi eşlik etti. CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu ziyaretleri esnasında, “16 Nisan’da yapılacak olan halk oylamasında kadınlarımızın verecekleri karar, sonucu belirleyecek. Kadınlar ne derse o olacak. Ülkemizin kaderini, çocuklarımızın geleceğini onlar belirleyecekler” dedi.

Referandum çalışmalarında Bektaşoğlu, yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Bu ülkede en çok acıyı kadınlar çekiyor. Siyasetin yarattığı olumsuzlukları, yöneticilerin politikalarından kaynaklanan kötülükleri en çok onlar yaşıyor. Şimdi bu anayasayla getirilmek istenen rejim değişikliği en çok da onları etkileyecek. Bu Anayasa analarımızın gözyaşlarını dindirmeyecek” dedi.

Bektaşoğlu, ben inanıyorum ki, Türk kadını hemcinsleri; Halide Edip, Nene Hatun, Şerife Bacı, Erzurumlu Kara Fatma, Gördesli Makbule ve Topal Osman Ağa’nın askerleri arasında yer alan Gülpembe hanımların, erkekleriyle omuz omuza kurtuluş savaşı vererek kurdukları ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten miras olarak aldıkları Cumhuriyete sahip çıkacaktır. İnşallah, onların analık duygularıyla yapacakları değerlendirme ve tercihlerle, varlık nedenimiz cumhuriyet ve demokrasimizi koruyacağız. Anamızın adını verdiğimiz Anadolu’muzda; sevgi, barış, kardeşlik ve mutluluk içinde yaşamayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.