Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Polis Emeklileri Derneği Şubesi resmi olarak açıldı

Giresun’da KYÇ Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin Giresun Şubesi resmi olarak açıldı.

Giresun'da KYÇ Türkiye Polis

Derneğin açılış törenine katılanlar arasında Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Derneğin Genel Başkanı Doğan Şimşek, CHP İl Başkanı Gökhan Şenyürek, GESOB Başkanı Ali Kara, TSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, ve birçok önemli isim yer aldı.

Derneğin başkanlığını Polis emeklisi ve iş insanı Aydın Karaduman’ın yaptığı törende, katılımcılara teşekkür edilerek, bu anlamlı günde yoğun bir katılımın memnuniyetle karşılandığı belirtildi. Törende birer konuşma yapan Derneğin Genel Başkanı Doğan Şimşek ve Giresun Şube Başkanı Aydın Karaduman, emekli polislerin sosyal dayanışma ve yardımlaşma faaliyetlerini sürdürecekleri derneklerinin açılışı için bir araya gelmenin önemine vurgu yaptılar.

Açılış törenine katılan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, dernek başkanı ve yöneticilere “hayırlı olsun” temennisinde bulunarak, başarı dileklerini iletti. Tören, ikramlar, plaket takdimleri ve fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi. Dernek, emekli polislerin bir araya gelerek dayanışma, yardımlaşma ve sosyal etkinlikler düzenleme amacını taşıyor.