Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pırlanta Markaları

Pırlantalar aşkın sembolüdür. Elmasın

Pırlantalar aşkın sembolüdür. Elmasın en popüler kesim şekli olan pırlanta, kolye, küpe ve yüzük gibi takıların yapımında sıklıkla kullanılır. Değerlendirilmesinde çeşitli kriterler olan pırlantaları satın alırken dikkat etmeniz gereken en önemli kriterlerden birisi pırlanta markaları ve pırlantaların sertifikasıdır.

Ülkemizde pırlanta takıları satan farklı markalar vardır. Ancak pırlanta takının markası, takının üstündeki taşın kalitesini göstermez. Taşların kalitesinin bağımsız bir laboratuvar tarafından verilen bir sertifika ile gösterilmelidir. Çoğu markanın takı yanında verdikleri sertifikaların pırlanta kalitesi üzerinde bir geçerliliği yoktur. Bundan dolayı pırlanta alırken mutlaka ayrıntılı bir araştırma yapmak da şarttır!

En İyi Pırlantalar Pırlanta Merkezi’nde!

Pırlanta Merkezi, dünyanın en güvenilir ve geçerli pırlanta laboratuvarlarından birisi olan GIA’dan sertifikalı pırlantalarını yıllarını takı yapımına vermiş ustaların el işçiliğiyle birleştirerek sizlere en özgün ve en güzel pırlanta takıları uygun bir fiyatla sunuyor. Bu sayede bilindik pırlanta markaları yerine kusursuz bir el işçiliğine para ödersiniz. Sizler de hayatınızdaki o özel kişiye hiç unutamayacağı bir hediye vermek istiyorsanız https://www.pirlantamerkezi.com adresindeki takılara göz atabilirsiniz.