Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öztürk’ten Giresunlulara teşekkür

AK Parti Giresun Milletvekili

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, halk oylamasına büyük katılım gerçekleştiren Giresunlulara teşekkür etti. Öztürk yaptığı yazılı açıklamada, “Haftalar süren maraton sona erdi ve kazanan “evet” ve Türkiye” oldu. Tüm çabalara ve baskılara; hatta terör odaklarına karşın milletin sağduyusu ve devletine bağlılığı sonucu belirledi.

Elbette sonucun evet çıkması kadar önemli bir başka konu da Milletimizin ve Giresun’umuzun halk oylamasına gösterdiği ilgi ve katılım oldu. Yüzde 86’lık katılım Türk siyasi tarihinin bir oylamaya en fazla ilgi gösterdiği katılımlardan biri olarak tarih kitaplarındaki yerini aldı.  İnanıyorum ki bundan sonra, şehrimiz ve ülkemiz için çok daha iyi gelişmeler beraberinde gelecek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin uygulanmaya başlanmasıyla ülkemiz yeniden şaha kalkacaktır.

Sözlerime eklemek istediğim bir başka konu da seçim sonucunun manipüle edilmeye, basite indirgenmeye çalışılmasıdır. Oy oranlarının miktarı sembolik bir konu olup, genel kavram ve işleyişe doğrudan etki edecek bir durum değildir. Hal böyleyken, “şu kadar oy hayıra geçse durum değişik olurdu, Yüksek Seçim Kurulu bunu böyle kabul etse durum değişik olurdu” demek yenilen pehlivanın güreşe doymaması” konusundan başka bir şey değildir.

Özetle, halk oylaması sonucunun yüzde 62 ile destek veren Giresun’umuza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, evetiyle hayırıyla iradesini ortaya koyan milletimize bir kez daha yürekten şükranlarımızı sunmayı borç biliyoruz.