Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgürlük Yolunda çevre düzenlemesi sürüyor

Daha güzel bir şehir

Daha güzel bir şehir ve daha konforlu bir yaşam için çalışan Giresun Belediyesi’nin hayata geçirdiği Özgürlük Yolu Yenileme ve Çevre Düzenleme Projesi’nin yapım çalışmaları devam ediyor.

Vatandaşlar tarafından Özgürlük Yolu olarak bilinen ve gerek Giresunluların gerekse yerli ve yabancı turistlerin ilgi alanı olan bölgenin daha modern ve daha güzel bir hale gelmesi amacıyla hazırlanan projede çalışmalar devam ediyor.

Çalışma programı kapsamında 900 metrelik proje alanı içerisinde altyapı ve duvar çalışmaları yapılırken, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun şehrin sosyal hayatının artmasına yönelik yürüttüğü projelerden biri olan bu projenin kısa zamanda tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunulması hedefleniyor.

DOKAP destekli ‘Özgürlük Yolu Yenileme ve Çevre Düzenleme’ projesi kapsamında altyapı çalışmalarının yanı sıra, vatandaşların konforlu bir alan içerisinde keyifle vakit geçirebilmeleri için 900 metrelik alan içerisinde; 250 m demir korkuluk, 1.877 m2 begonit parke, 3.300 m2 doğal granit parke taşı, 14 adet çift kollu aydınlatma direği, 54 adet tek kollu aydınlatma direği ve aydınlatılma için de 80 adet projektör kullanılacak.