Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel İdare’den Bulancak’a dev eser

Giresun İl Özel İdaresi

Giresun İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Bulancak Fen Lisesi ve 200 kişilik Yurt binası yapımı tamamlandı. Yetkililerden alınan bilgilerde Bulancak Fen Lisesi ve 200 kişilik yurt binası yapım çalışmasının bitirildiği belirtildi ve en kısa sürede yeni eğitim öğretim yılında hizmete açılacağı ifade edildi. Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından 14 trilyon 681 milyar 576 bin liraya yapılan Bulancak Fen Lisesi ve 200 kişilik yurt binası gerek ilçede ve gerekse İl Genelinde önemli bir eksikliği giderecek. Bulancak Fen Lisesi 34 derslik ve 5 kattan oluşuyor.

Fen lisesi toplamda 3 dönüm 760 metre kare alan üzerine inşa edildi. 200 kişilik yurt binası ise zemin ile birlikte 7 kat olmak üzere toplamda 6 dönüm, 620 metre kara alan üzerine modern bir şekilde tamamlandı.

Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından yapılan Bulancak Fen Lisesi ve 200 kişilik yurt binası önümüzdeki yıl eğitim öğretime açılmasıyla birlikte öğrenciler modern derslikler ve laboratuvarlarda eğitim görecekler. Bulancaklı vatandaşlar Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine teşekkür ederken ilçemizde böyle modern bir binanın ve yurt binasının yapılmasını sağlayan hükümetimize sonsuz teşekkür ediyoruz dediler.