Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orhan Erzurum İYİ Parti’den Aday Adayı oldu

25. dönem Giresun Milletvekili,

25. dönem Giresun Milletvekili, İYİ Parti kurucular kurulu üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Dr. Orhan Erzurum, partisinden Giresun Milletvekili aday adayı oldu. Adaylık başvurusunu Genel Merkeze yapan Erzurum, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerinin ülkemize ve Giresun’a hayırlı olmasını diledi.

İYİ Parti’nin kurulduğu günden bu yana vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve alakayla karşılaştığını, 24 Haziran günü Genel Başkan Meral Akşener’in Ülkemizin yeni Cumhurbaşkanı olacağını ifade eden Dr. Orhan Erzurum, “Türkiye İYİ olacak, Giresun İYİ olacak sloganıyla çıkmış olduğumuz yolda ilk sınavımıza giriyoruz.

İnanıyorum ki Giresun’da ve Ülke genelinde hem Cumhurbaşkanlığı için hem de Milletvekilliği için rekor bir oy alacağız” dedi. İYİ bir Türkiye için, İYİ insanlarla yola çıktıklarını, artık kaybedilecek bir dakikanın bile olmadığını, İYİ’liğin peşinden koşan insanlarla bu seçimden zaferle ayrılacaklarını ifade eden İYİ Parti Giresun Milletvekili aday adayı Dr. Orhan Erzurum sözlerine şöyle devam etti;

“Giresun halkımız bizleri yakinen tanımakta ve bilmektedir. Şehrimizin sorunlarını ve çözüm önerilerini biliyoruz. Artık şehrimizin de kaybedecek zamanı yoktur. İYİ kadrolarla önemli bir yola çıktık. Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener önderliğinde, Dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girmek ve kişi başına geliri 5 yılsonunda 14 bin 500 dolara çıkarmak ilk hedeflerimiz arasındadır.

Komşu illerin arasına sıkışıp kalmış bir Giresun değil, kıskanılan ve adından söz ettiren bir Giresun yaratmak önceliğimizdir. İstisnamdan üretime, tarımdan eğitime kadar önemli yatırım ve projelere imza atacağız. Bizler herkesi kucaklayan, yapıcı ve olumlu bir politikayla şehrimiz insanlarının tamamına hizmet eden bir anlayış sergileyeceğiz.”