Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öncelik rant değil, insan olmalı

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, “Başka üzücü olayların yaşanmaması için maden ocaklarında gereken tedbirler acilen alınmalı” dedi.

CHP Giresun Milletvekili Elvan

TBMM Katip Üyesi CHP Giresun Milletvekili Gezmiş, “Erzincan’da siyanürle altın aranan madende yaşanan felaketin başka kentlerde yaşanmaması için gereken tedbirler acilen alınmalıdır. Giresun’un milletvekili olarak ben şehrimle ilgili bu konuda Meclis’te önergeler verdim, üzerine de konuşmalar yaptım, konunun takipçisiyim. Öncelik rant değil, insan olmalı” dedi.
“ERZİNCAN’A GEÇMİŞ OLSUN DİYOR, İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN SAĞ SALİM
ÇIKARILMASINI TEMENNİ EDİYORUM”
Milletvekili Gezmiş yaptığı açıklamada; Erzincan İliç’te siyanürle altın arama faaliyeti sürdüren maden ocağında yaşanan ve işçilerin toprak altında kalmasına yol açan felaketten duyduğu üzüntüye dile getirerek, “Çok üzgünüm, işçi kardeşlerimizin bir an önce sağ salim kurtulması ve artık onca uyarılara rağmen alınmayan tedbirlerin alınması, denetimlerin de ciddiyetle yapılması, yanlışlara izin verilmemesi temennimizdir” ifadelerini kullandı.
“GİRESUN’DAKİ MADEN OCAKLARINA SORU ÖNERGELERİM VE KONUŞMALARIMLA DİKKAT
ÇEKTİM”
Giresun’un da hemen her ilçesinde maden ocakları, HES’ler bulunduğuna dikkat çeken Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, “Doğamızın tahrip edilmemesi, sağlığımızın bozulmaması, canların gitmemesi, üzücü olaylar yaşanmaması için ilgili bakanlıklara  sorularımı sordum ve de konuşmalarımla gereken uyarıları yaptım” şeklinde bilgi aktardı.