Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okul Müdürlerini Geliştirme Programı başladı

Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü

Giresun Milli Eğitim Müdürlüğü ve Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) arasında imzalanan protokol kapsamında Mahalli Hizmetiçi Eğitim planına alınmış olan ve ilimiz genelindeki tüm okul müdürlerinin katılımıyla gerçekleşecek olan Eğitim Yöneticileri Geliştirme Programı ikinci grup açılışı Vali Hasan Karahan katılımıyla Yeşilgiresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde başladı. Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Karahan,  “Okul müdürlerimizin kendilerini yenilemeleri geliştirmeleri eğitim sistemimize büyük katkılar sağlayacaktır. Büyük bir fedakârlıkla ruhlarından ruh katarak canlarından can katarak hizmet etmeye devam ediyorlar. İnsanın kendisini geliştirmesinin sınırı yok. Bu bağlamda bu eğitimin büyük katkılar sunacağını düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Küçük dokunuşlarla büyük işler başarmalıyız.” diyen Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk de” Bu anlamda okul yöneticilerimize büyük görevler düşmektedir. Umuyoruz bu eğitim hepimize faydalı olur. Milli Eğitim Bakanlığımız olarak biz elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız. Bu eğitimin planlanmasında emeği geçen başta Valimiz Sayın Hasan Karahan’a, Milli Eğitim Müdürümüz Necati Akkurt’a ve ÖRAV Genel Müdürümüz ve eğitmenlerimize teşekkür ediyorum. “ şeklinde konuştu. ÖRAV Genel Müdürü Selman Behmuaras “Buraya gelmiş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Burada çok sıcak bir şekilde karşılanıyoruz. O bakımdan teşekkürlerimi sunuyorum. ÖRAV Eğitimlerine verdiği değerden dolayı Milli Eğitim Müdürümüz Necati Akkurt’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Valimiz Sayın Hasan Karahan’a katkılarından dolayı çok teşekkür ederim.” dedi.

İstanbul’dan sonra ilk defa Giresun’da bu toplantının gerçekleştirildiğini belirten Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt da “ Önümüzdeki 5 gün boyunca merkez okullarımızdaki okul yöneticilerinin katılımıyla devam edecek olan eğitimde Ekibi Yönetmek, İlişkileri Yönetmek, Kendini ve Kurumu Tanıma, Kendini ve Kurumu Yönetmek, Meslektaş Koçluğu, Geleceğe Liderlik Etmek, Öğrenmeye Liderlik Etmek, Toplumsal Liderlik konu başlıklarında eğitim verilecek. Bu eğitimin düzenlenmesinde bizlerden desteğini esirgemeyen Valimiz Sayın Hasan Karahan’a, Ortaöğretim Genel Müdürümüz Sayın Ercan Türk’e, ÖRAV Genel Müdürü Sayın Selman Behmuaras’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.