Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğretmenlerden Cumhuri̇yeti̇n 100Üncü Yılına Özel Konser

ORDU’NUN ÜNYE İLÇESİNDE FARKLI GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLERİN BİR ARAYA GELEREK OLUŞTURDUĞU KONSER GECESİ DİNLEYENLERE UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI.

ORDU’NUN ÜNYE İLÇESİNDE FARKLI

Ordu’nun Ünye ilçesinde farklı okullarda görev yapan öğretmenlerin bir araya gelerek Cumhuriyet’in 100. yılı için düzenledikleri konser, dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Ordu Valiliği öncülüğünde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla ve Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevli 16 öğretmen, hazırladıkları müzik ziyafetiyle dinlemeye gelen onlarca meslektaşlarını verdikleri konserle coşturdu. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına birbirinden farklı kahramanlık türkülerinin yer aldığı gecede, Plevne Marşı, Drama Köprüsü, İzmir’in Kavakları, Gaziantep Yolunda, Gerizler Başı, Tılfındır Hastane, Efem, Ankara, Hoş Gelişler Ola gibi eserler seslendirildi.

Program sonunda Ünye Kaymakamı Ayhan Işık ve Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Ünye Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni ve Koro Şefi Taylan Arslan’a çiçek takdim etti.

Programa ayrıca Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Hayri Ormancı, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Ünye Belediye Başkan Vekili Orhan Gürel, okul idarecileri ve çok sayıda öğretmen katıldı.