Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrencilerin şiirlerinden kitap oluşturuldu

ZONGULDAK (AA) – Ereğli

ZONGULDAK (AA) – Ereğli Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 8 Kasım Uzun Mehmet'i Anma Günü'nde öğrencilerin kaleme aldığı ve şiirleri kitap haline getirdi.

Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Bozhane mevkisinde bulunan bir kafede gerçekleştirilen kitap dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Ereğli Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün iş birliğiyle gerçekleştirilen çalışmada, 137 öğrencinin Cumhuriyet Bayramı'nda yazdıkları şiirleri Cumhuriyet şiirleri kitabı, Uzun Mehmet'i Anma Günü'nde yazdıkları şiirlerin de Uzun Mehmet şiirleri kitabı olarak bastırıldığını söyledi.

Hatıraları geleceği taşımak istediklerini anlatan Posbıyık, "Çocuklarımızın emeklerinin o güzel şiirlerinin yer aldığı bu kitabın onları da çok mutlu edeceğine bütün kalbimle inanıyorum. Cumhuriyet ve Uzun Mehmet şiirleri kitabı değerlerimizi yeni kuşaklara aktarmak açısından da önemli bir çalışma. Bu kitaplara ruh veren tüm öğrencilerimizi, velilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyorum." dedi.

Kitap dağıtımları Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Başkan Posbıyık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy ve meclis üyeleri tarafından gerçekleştirildi.