Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Musaoğlu; “Siyaseti Bırakmana Gerek Yok, Sen Daha Acemisin”

Giresun Belediyesi AK Parti Grubu Belediye Meclis Üyesi Ziya Musaoğlu, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun Giresun’a kazandırdığı 2 Milyar TL’yi aşkın yatırımı hazmedemeyip, üç maymunu oynarcasına bu yatırımı sorgulayan ve algı operasyonu çeken zihniyetlere açık ve net bir şekilde cevap verdi. Musaoğlu, “Siyaseti bırakmana gerek yok, siz daha acemisiniz” dedi.

Giresun Belediyesi AK Parti

TEK TEK PAYLAŞTI

Musaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladığı basın toplantısında Ferhat Karademir’in yaptığı açıklamaları heyecanına verdiğini belirterek, kamuoyunu yalan ve yanlış beyanlarla acemice siyaset yaptığını kaydetti.

Musaoğlu, “Belediyemiz kaynaklarıyla, şehrimize Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu öncülüğünde 2 Milyar 414 Milyon TL güncel yatırım değerinde yatırım gerçekleşti.” diyen Musaoğlu, “Ayrıca belediyemizin kamu destekli devam eden yatırımları ise 2 Milyar 729 Milyon TL’dir. Bu haliyle bile belediyemiz hem kendi kaynaklarıyla hem de şehrimize kazandırdığı kamu yatırımlarıyla 5 Milyar TL’yi aşkın hizmet seferberliğini sürdürmektedir.

Belediyemizin hizmet listesini elimize alarak şehrimizin kalkınması için gerçekleştirilen proje ve hizmetleri yerinde görmeyi Sn. Ferhat Karademir’e teklif ediyorum. Karademir’in içinde bulunduğu ve temsil ettiği siyasi anlayışın tezahür bile edemediği buna karşılık siyaseti bırakacağını söyleyen Karademir’e çağrımız siyaseti bırakmana gerek yok. Sen daha bu kürsülerin acemisisin. Dün üye olduğun partide, bugün başkan aday adaylığına çıkıyorsun. Belki bir yerlerden bir şey olurum derdindesin” dedi.

İŞTE O YATIRIMLAR

Musaoğlu, “Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’nun ‘5 yılda yaptık Giresun’a değer kattık’ videosuyla bu hizmetlerin Giresun kamuoyuyla da paylaşıldığının altını çizerek, “Giresun’umuz her yönüyle artı değer kazandırmıştır. Altyapısıyla, üstyapısıyla, yeni yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarıyla, asfalt, parke, yol ve kaldırım çalışmalarıyla yaklaşık 670 Milyon TL, yeşil alan düzenlemesiyle, yeni çocuk parkı yapımı ve bakımıyla, Karadeniz Bölgemizin en uzun sahil yürüyüş ve bisiklet yoluyla yaklaşık 60 Milyon TL, 900 bin metrekare arazi ve mülkiyet kazanımıyla 100 milyon TL değerinde kamusallaştırma ve kentsel dönüşümle, sosyal yardımlarımızla yaklaşık 32 Milyon TL, özellikle belirtmek gerekirse güncel yatırım değeri ile Bulancak Durağı, Prestij Caddeler, Karadeniz’in en büyük Plajlar Bölgesi ile, sahil ve meydan aydınlatma ile, belediye yeni hizmet binasıyla, belediye yeni şantiye binalarıyla, yeni şehir mezarlığıyla, Jeoradar sistemiyle, 6 adet satış mağazasıyla, Alpaslan Caddesi cephe yenilemesiyle, Sokakbaşı yöresel ürünler Pazarı ile, Gedikkaya Çöp Rehabilitasyon çalışmasıyla yaklaşık 436 Milyon 780 bin TL, şehrimize kazandırılan üç farklı mahalledeki Bilgi Evlerimiz, Kültür ve Fuar Merkezimizin devri, Üniversite Belediye İletişim Merkezimiz, Gençlik Açık Ofisimiz ve Düşünce Okulumuz, Engelsiz Yaşam Merkezimiz 7 Milyon TL, üç mahallemize gerçekleştirdiğimiz Yöresel Ürünler Pazarlarımızın maliyeti 5 Milyon TL, kale sosyal tesisimiz, kale seyir terasımız ve plaj sosyal tesisimiz, turizm danışma merkezimiz, semt sahalarımızla birlikte bu yatırımların da bedeli 19 Milyon 850 Bin TL, güncel yatırım değeri ile 28 adet çeşitli iş makinesi ve araç alımımız yaklaşık 112 Milyon TL, üst geçit asansörlerimiz, Hanımeli Konağı ve Kadın Danışma Merkezimiz 2 Milyon TL, Giresun’umuzun ilk aşevi 1 Milyon 300 Bin TL, AKSU DSİ Ulaşım Köprüsünün yapımı ve üç farklı bölgede yaya köprüsü ile 20 Milyon TL, açık ve kapalı barkod sistemli malzeme deposunu 4 Milyon TL, hayvan barınağının yenilenmesiyle, yeni belediye tahsilat noktalarının kurulması, beyaz masa birimimizin faaliyete geçirilmesi yaklaşık 3 Milyon 550 bin TL olarak belirtebiliriz.”

Öte yandan Musaoğlu, şehirde kitap fuarı, etkinlikler, şenlikler, yerel ve ulusal konserler, tiyatro, turnuvalar gibi birçok alanda kültürel ve sportif faaliyetlerin de devam ettiğini belirtti.

DEVAM EDEN YATIRIMLAR

Musaoğlu, “Devam eden projeler ise güncel yatırım bedelleri ile Doğu Park ve Galericiler Sitesi 60 Milyon TL, Özgürlük Yolu 9 Milyon TL, GES projesi 90 Milyon TL, Çıtlakkale Mahallesi Sönmez Caddesi 5 Milyon TL, Boztekke Caddesi Prestij Cadde 15 Milyon TL, 750 Milyon TL değerinde Atıksu Arıtma Tesisi, Kapu Mahallesi Bilgi Evi ve Giresun Kitapçısı 6 Milyon TL, Teyyaredüzü Mahallesi Bilgi Evi ve Çocuk Sokağı 5 Milyon TL, Girmar Market 650 bin TL olarak şehrimizde çalışmaları devam ediyor.

Sayın Karademir bunların toplam değeri bugün itibariyle 2 Milyar 414 Milyon TL’dir. Bunların yanı sıra Belediyemizin şehrimize sağladığı kamu yatırımları da devam etmektedir.

KAMU YATIRIMLARINI DA SIRALADI

Şöyle ki; Millet Bahçesi 110 Milyon TL, Türkiye’nin en Büyük Balıkçı Barınağı ve Su Ürünleri Merkezimiz 319 Milyon TL, şehrimizin 100 yıllık su ihtiyacını karşılayacak içme suyu Arıtma Tesisi 1,5 Milyar TL, şehrimizin 100 yıllık trafik sorunun çözecek Dal Çık projesi 800 Milyon TL. Tüm bu projeler Giresun’umuzda Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu öncülüğünde yapılırken, üç maymunu oynayan zihniyetler nerede? Gelin, birlikte gezelim” ifadelerini kullandı.