Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Murat Kılıçaslan AK Parti’yi topa tuttu

AK Partili Duroğlu eski

AK Partili Duroğlu eski Belediye Başkanı Murat Kılıçaslan, partisini adeta topa tuttu. Kılıçaslan, yaptığı açıklama ile AK Parti teşkilatını ve milletvekillerini ağır biçimde eleştirdi.

Kılıçaslan isim vermeden Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na da eleştirilerde bulundu. Fındık festivalini 2 yıl önce kendi imkanları ile yaptığını söyleyen Kılıçaslan, “Ne yazık ki dönemin idarecileri sahip çıkmamış ve tarihi bir fırsatı komşu ilimize kaptırmıştır ve görülen o ki Fındık Festivalini uluslararası festivale dönüştürecekler” dedi.
Kendi döneminde ikametlerini Duroğlu’na taşıyan vatandaşlara 1469’ar lire para cezası kesildiğini söyleyen Kılıçaslan cezaların seçimden sonra kesildiğine de dikkat çekti.

HEM MİLLETVEKİLLERİNE HEM TEŞKİLATA AĞIR ELEŞTİRİ
Kılıçaslan isim vermeden AK Parti Giresun teşkilatı ile milletvekillerini eleştirerek, “AK Parti’yi bitiren, küçülten ve adeta kemiren şu anda görevde olan kişilerdir’ diyen Kılıçaslan, “Cumhurbaşkanımızın kredisini bitiriyor ve bitirdiniz. Bana kimse başarılarından bahsetmesin, bencilliğinizi, ukalalığınızı, beceriksizliğini çok iyi biliyoruz, bu şehrin insanları da çok iyi biliyor” dedi.
Murat Kılıçaslan şöyle dedi: “İki yıl üst üste gerçekleştirdiğimiz festivalimizde arzu ettiğimiz başarıya ulaştık. İlimizi, fındığımızı dünyaya tanıtma yönünde ciddi mesafeler aldık. Milletvekillerinin kişisel kavga ve entrikaları yüzünden Giresun şahsım olarak görev süremiz içerisinde Belediyemizin kaynaklarını artırmak, daha çok hizmet etmek adına halkımızdan nüfusunu Duroğlu’na aldırmasını rica ettik. Şimdi ise yetkililer bu kişileri tek tek tespit ederek 1.469 TL maddi para cezası ile cezalandırdılar. Oysa yakın komşumuz Ordu büyükşehir olabilmek için ulusal basını dahi kullanarak gurbetçilerine nüfuslarını Ordu’ya taşımalarını istediler; Şimdi soruyorum yasa uygulayıcılar siz o zaman neredeydiniz? Gücünüz Giresunlu’ya mı yetiyor? Burada yasa uygulayıcılar çifte standart uyguladı iddiası bir yana bu durum şunu apaçık göstermektedir; Giresun’un sahibi yok! ‘Efendim, Ordu’dan bakan var’ diyenler olabilir, AK Parti iktidarında bizim bakanımız olmadı mı? Hatta Başbakan Yardımcımız olmadı mı? Herkesin dikkatini çekmek isterim ki; Bu cezayı bana değil Millete veriyorsunuz, 750 Giresunlu’ya ceza yağdırılırken belki kıs kıs gülen seçilmişlerimiz de olmuş olabilir ama şurası da iyi hesap edilmeli; Her bir ceza yiyen vatandaşın evinde 4 oy olsa 3.000 oy götürüyorsunuz. Bu cezaları millet seçim zamanı unutmaz.

GİRESUN’U OYUNCAK ETTİLER!
Benim ilim Giresun basiretsiz siyasetçilerin elinde oyuncak olmuştur. Çevre illerin içinde kasabalıktan ileri gidemiyor. Bu siyasetçilerle de ileri gitmesi mümkün değildir!  Biz her zaman Trabzon ve Ordu illeri arasında sıkışmaya, hizmet almamaya mahkûm edildik bölgemizin en geri kalmış ilidir. İşleri adeta çelik-çomak oynamak olduğu için çevre illerin ilerleyişini sadece seyreder dururuz. Biz bu akılla devam ederken şehrimizin yarısı hafta sonu Ordu iline, yarısı da Trabzon iline gider.  Siyasetçiler ise günü birlik ayak oyunlarını ilke edinip siyaset yaptık diye ahkam keser. Şehri adına hizmet etmek isteyen kişilerin önünü keserek onları tukaka ilan edip siyaset yapmasını engellemeyi de marifet bilirler. Hepinizin bildiği üzere daha 3-5 sene öncesine kadar bizim kadar gelişmiş bir şehir olmayan Ordu siyasetçileri güçlerini birleştirerek 500,000 olan nüfuslarını 750,000’e çıkartıp büyükşehir olmuştur. Kısa sürede de gelirlerini artırarak yapmış olduklarını hizmetlerle Ordu’yu büyüyen ve gelişen bir şehir haline getirdiler. AK Parti, MHP, CHP, Saadet ve tüm siyasi partiler bir araya gelerek Ordu ilini rüya şehir haline getirdiler. Bizde ise beldemiz gelişsin, ödenek artsın diye çabalarken, vatandaşlarımız ceza yağdırıldı.
Şehri için hizmet aşıklarına fırsat verilmediği için hizmet erlerini tukaka ilan eden bu zihniyete şehrim adına yazıklar olsun diyorum. Bundan 3 yıl önce görev yapmış olduğum Duroğlu Beldesinde, Ordu ilini örnek alarak İlçe yapmak için kolları sıvadık, 2.500 olan Nüfusu 11.500’e çıkardık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
Başkasına gerek yok, kendi partim ilçe olmamamız için mücadele etti ve bizi engelledi. Murat Kılıcaslan önümüze geçer diye mi engellediniz?
Şimdi ili için kenetlesen Ordu siyasetçilerine bakılsın, bir de kasabadan ileri gidemediğimiz şehrimiz siyasetçilerine bakılsın.

GİRESUN İLKOKUL BAHÇESİ DEĞİL
Giresun’un seçilmişleri bahçelerde kemençe çaldırırken Ordu Fındık Festivalini çaldı.  Bizim başkan kemençenin sapını donatırken, Ordu Belediye Başkanı Uluslararası Ordu Fındık Festivali afişleriyle Ordu’yu donattı. Giresun siyaseti işte bu; Çocukluğunu yaşayamamış kişiler Belediye meydanında ip atlamayı, bahçede gıygıy yapmayı hizmet sanıyor. Korkarım bu gidişle sakız patlatma organizasyonu, Saklanbaç Oyunu, İp Atlama Organizasyonlar da yaparlar. Bu anlayışı şehrim ve partim adına utanç verici buluyorum.”