Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MÜJDEYİ BAŞBAKAN VERDİ

AK Parti’nin Giresun mitinginde

AK Parti’nin Giresun mitinginde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, “Mevcut Stadı Millet Bahçesi yapacağız, Giresunlular burada piknik yapacak, bunun sözünü veriyoruz” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti’nin Giresun’da düzenlediği mitingde Giresunlulara Atatürk Stadının gelecekte Millet Bahçesi olarak hizmete edeceği sözünü verdi. Binali Yıldırım’ın sözü Giresun’da memnuniyetle karşılandı. Yıldırım Atatürk Meydanında düzenlenen mitingde AK Parti’nin 16 yılda Giresun’a yaptığı hizmetleri de anlattı.

NELER YAPILDI?

Başbakan Yıldırım şöyle konuştu: “16 yılda Giresun’a birçok hizmet yaptık. Tam 18 milyar yatırım yaptık. Üniversite kurduk mu Giresun’a? 1700 derslik, 13 yeni hastane, 28 sağlık tesisini yaparak Giresunluların hizmetine sunduk. 300 yataklı merkez devlet hastanesinin de aralarında bulunduğu 5 yeni sağlık tesisinin inşasına başladık. 20 bin seyircili Giresun stadını da yapıyoruz, Giresunspor’a hayırlı uğurlu olsun. Stat bittikten sonra mevcut stadı da millet bahçesi yapacağız.

2002’de ne kadar bölünmüş yol vardı? Şehir geçişleri vardı sadece. Şimdi 88 kilometre ilave yaptık ve 116 kilometreye ulaştırdık. 10 tane yol çalışmamız devam ediyor. En önemlisi Karadeniz-Akdeniz yolu. Bunun da çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.”