Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mimarlar Odası’ndan Fındık Müzesi Projesine destek

Mimarlar Odası Giresun Şube

Mimarlar Odası Giresun Şube Başkanı Gökhan Göksu ve Yönetim Kurulu üyeleri Fırat İncüvez, Zeynep Akgüneş Durkaya, Nilgün Çakır Güngör ve Şafak Çınarlık Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar İbaş ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Görüşmeler esnasında “Giresun Fındık Müzesi” ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu ve Projenin hayata geçirilmesi yer tahsisi konusunda değerlendirme yapıldı.

Başkan Yaşar İbaş ve Başkan Gökhan Göksu “Fındık Müzesi’nin ilimiz tanıtım ve turizmi için önemli bir yere sahip olduğundan, Giresun Ticaret Borsası ve Mimarlar Odası Giresun Şubesi olarak yer tahsisinin ivedilikle çözüme kavuşması konusunda fikir birliği sağlandığını ifade ettiler.

Fındık Müzesinin Ordu’ya yapılması ile ilgili Ordu basınının kamuoyu oluşturma çalışmaları içerisinde olduğu ancak, Fındığın Başkenti Giresun ili olduğundan “Fındık Müzesinin” ilimize yapılması hususunda gerekli kamuoyunun oluşturulması ve Sivil Toplum Kuruluşları ile ivedilikle çalışmaların başlatılmasının gerekliliği ifade edildi.

Bu konularda görüş alışverişi ve işbirliğinde bulunulması yönünde çalışmalar başlatılmasına karar verilerek iyi dileklerle ziyaret sonlandırıldı.