Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Milli Eğitim Kan Veriyor, Hayat Kurtarıyor” projesi

ZONGULDAK (AA) – Çaycuma

ZONGULDAK (AA) – Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Çaycuma Temsilciliği iş birliğinde "Milli Eğitim Kan Veriyor, Hayat Kurtarıyor" projesi kapsamında kan bağışı etkinliği düzenlendi.

Kaymakam Serkan Keçeli, etkinlikte yaptığı konuşmada, Türk Kızılayı'nın ihtiyaç sahibi insanların derdine derman olmasının yanı sıra afet zamanında elinden tutmaya, kan ihtiyacı olduğunda hastaların ve hasta yakınlarının dertlerini çözmeye çalışan bir kurum olduğunu söyledi.

Kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Keçeli, "Nüfusa oranla en güzel kan bağışı yapan bir ilçenin kaymakamı olmaktan ayrı bir gurur duyuyorum. Çaycuma hep güzel şeylerle anıldı. Bugünkü etkinlikte de çok güzel sayılara ulaşacağımıza inanıyorum. Etkinlikte kan bağışında bulunacak olan duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Türk Kızılayı Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç de kurumlarının 150 yıldır insani yardımlaşma alanlarında faaliyet gösterdiğini anımsatarak, "Kızılay her konuda yardıma muhtaç insanların yanında olmuştur ve bundan sonra da olmaya devam edecektir. Bu faaliyet alanlarımızdan biri ülkemizdeki kan ihtiyacını karşılayarak hastalarımıza ulaştırmaktır. Zonguldak genelinde Çaycuma ilçemiz nüfusa oranla en fazla kan bağışı aldığımız ilçedir. Bu anlamda desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Kan bağışı kampanyasına, Kaymakam Serkan Keçeli, Belediye Başkan Vekili Cengiz Gökçe, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baş, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.