Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li Yılmaz’dan Giresunspor’a sürpriz ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok

MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Yılmaz Giresunspor tesislerine düzenlediği sürpriz ziyaretle Kulüp Başkanı Sacit Ali Eren ve Giresunspor yeni Teknik Direktörü Kemal Kılıç ile bir araya geldi.

Ayağının tozu ile Giresun’a gelen yeni teknik direktör Kemal Kılıç ile uzun süre sohbet eden Yılmaz, kendisinin de daha önce kulüpte görev aldığını, sağlık kurulu yönetiminde bulunduğu dönemde kulübün şampiyonluk adına gösterdiği çabayı yakinen bildiğini kaydederken, “Yeni görevinizin Giresunspor camiasına hayırlara vesile olmasını diliyor, size ve kulübümüze başarılar diliyorum” dedi.

Kısa süre önce yapılan olağanüstü kongrede kulüp başkanlığına seçilen Sacit Ali Eren’i makamında ziyaret eden Yılmaz; “Biliyorsunuz bende bu camiada uzun yıllar sorumluluk üstlendim. Kulüp olarak neler yaşadığımızı, hangi süreçlerden ne şart ve zorluklarla geçtiğimizi en iyi bilenlerdenim. Şehrin en güçlü markası olarak sorumluluklarınızın ve yükünüzün ne denli ağır olduğunun bilincindeyim. Başkanlığa yeni seçilmiş birisi olarak Giresun’un sizden beklentileri çok. Bu beklentileri karşılayacağınızdan kuşkumuz yok. Sayın Bozbağ’da uzun yıllar kulübün ayakta kalabilmesi ve takımın şampiyon olması için çok çaba sarf etmiş ve Giresunluların beklentilerini boşa çıkarmamıştı. Bu anlamda sizin de son dakikaya kadar mücadele edeceğinizi biliyor ve gerek sizin gerekse takımımızın yanında olduğumuzu bilmenizi istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti “Değerli hocamızda daha yeni şehrimize ayak bastı, havalimanından henüz geldi. Kendilerinin takımımıza katılışı ve sizlerin bu yoğun temponuzda bizlere de zaman ayırarak, tesisimize gelmeniz bizi fazlasıyla onurlandırdı. “İfadeleriyle dile getiren Eren; “Evet, zor bir görev fakat şehrimize bu alanda hizmet etme vaktimizin geldiğini, sorumluluk üslenmek gerektiğini düşündük. Takımımızı hak ettiği noktaya ulaştırmak, bu şehre hak ettiği sevinci, gururu yaşatmak için elimizden geleni yapacağız. Hele ki sizin gibi daha önce kulübümüzde misyon üstlenmiş, sorunları tatbik ederek sıkıntılara sıcağı sıcağına göğüs germiş, yaşamış değerli bir ismi, şahsiyeti yanımızda görmek, desteğini hissetmek bizi daha da heyecanlandırıyor, güçlendiriyor.” Dedi.

Bir müddet sohbet eden ikili daha sonra tesisi gezdi, futbolcular ile bir araya geldi.

Renkli anların yaşandığı ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektiren Yılmaz, burada ki temaslarını tamamlayarak İl Özel İdare binasına geçti.