Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li Yılmaz, “Fındık hassas noktamız”

Bu haberin fotoğrafı yok

MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Yılmaz ve beraberindeki partililer Fiskobirlik Genel Müdürlüğü’ne ziyaret düzenleyerek Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ile makamında görüştü.

Kalabalık bir grupla Fiskobirlik’e adeta çıkarma yapan Yılmaz; “Fındık hassas noktamız” mesajı verdi.

Bayraktar ile fındık konusunda uzun süre sohbet eden MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Yılmaz, Giresun Fındığı’na var olan talebi artırmaya yönelik hazırladıkları projeyi anlattı, görüş aldı.

“Çıkmış olduğunuz yol hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Sizleri burada görmek ve sohbet fırsatı bulmak bizim için ayrıca onurdur.” Sözleri ile ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayraktar; “TMO stoklarındaki fındığı teminat karşılığı aldık, işleyip iç ve dış piyasada satışa sunacağız. Bu sayede piyasada Fiskobirlik kaynaklı ve markalı fındık arzı konusunda sorun yaşamayacak ve faaliyetlerimize devam edeceğiz. Birliğimiz her zaman olduğu üzere çiftçilerimizin yanındadır” dedi.

Fındıkta markalaşma ve arz kalitesi ile talep artırımı konusunda proje hazırladıklarını ifade eden Yılmaz; “Şehrimizin sembolü olmuş, ekonomik olarak halen daha baskınlığı bulunan fındıkta markalaşma ve marka artırımı ile kalite standartlarını bir üst çıtaya yükselterek daha iyi yerlere getirilebileceği kanaatindeyim. Bu yönde bir çalışmamız mevcut. Mahalli idareler seçimlerinde halkımız bir beş yıllık görev teslim ederse İnşallah bu projeyi uygulamaya geçirecek, talep artırımına yönelik bizde elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Şehrin sorunlarına yönelik hazırladıkları projelerine değinen Yılmaz; “Biz 2 yıldır şehirdeki her problemi yerinde görerek ve yaşayarak çözüm yolları ürettik, Uzun süredir konusunda uzman ekibimizle dersimize çalışıyoruz. Yetki verilmesi halinde var olan tüm sorun ve eksiklikleri gidereceğimizi ifade etmek isterim” dedi.