Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li Kurt güven tazeledi

MHP Espiye İlçe Teşkilatının 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek listeyle yapılan genel kurulda mevcut İlçe Başkanı Av. Mehmet Kurt güven tazeledi.

MHP Espiye İlçe Teşkilatının

Milliyetçi Hareket Partisi Espiye İlçe Teşkilatının 14. Olağan Genel Kurulu Baladın Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.  Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Akabinde MHP Espiye İlçe Başkanı Av. Mehmet Kurt’un yaptığı konuşmalar sonrasında oylamaya geçildi.  Yapılan oy verme işlemlerinin ardından mevcut ilçe başkanı Mehmet Kurt güven tazeleyerek yeniden MHP Espiye İlçe Başkanlığına seçildi. Kogreye MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, İl Başkanı Mahmut Karakuş ve yönetimi, MHP Giresun Kadın Kolları Başkanı Saynur Türkmenoğlu, ilçe başkanları ve yöneticileri, Yağlıdere Belediye Başkanı Yaşar İbaş, Duroğlu Belde Başkanı Halil Çetin, Yeniden Refah Partisi Espiye İlçe Başkanı Kadem Bayrak, İyi Parti Espiye İlçe Başkanı Adnan Şahan, CHP İlçe Başkanı İbrahim Akgün, Köy ve mahalle muhtarları, STK başkanları ve temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı.

“BİZ BU YOLA HEP BİRLİKTE ÇIKTIK, HEP BİRLİKTE OMUZ OMUZA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Kongreden sonrası bir teşekkür konuşması yapan Espiye İlçe Başkanı Mehmet Kurt, “Bugün kongremizi gerçekleştirdik. Muhteşem bir kongre oldu. Kongremize katılan delegelerimize, misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Mensubu olmaktan büyük gurur duyduğum Üyeliğini şerefle taşıdığım partim Milliyetçi Hareket partisinde bugün bu kutlu davanın sorumluluğunu sizlerin huzurunda tekrar üstlendiğim için mutluyum. Bu yolda yanımda olan tüm Ülküdaşlarımla yolumuzu yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal ise Güce ilçe kongreleriyle başlayan ilçe kongrelerinin ülkücülere yakışır bir şekilde devam ettiğini belirterek, Espiye ilçesinde MHP bayrağını en üst noktada tutan İlçe Başkanı Mehmet Kurt ve yönetim kurulu üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ederek, yeni dönemde başarılar diledi.