Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’den yerel seçim değerlendirmesi

Milliyetçi Hareket Partisi 24

Milliyetçi Hareket Partisi 24 Haziran seçimlerinde hiçbir beklenti içerisinde olmadan, dünyevi ve manevi hiçbir çıkar gözetmeksizin sadece devlet, millet ve ülke bekası için Cumhur İttifakı’nın içerisinde yer almıştır, diyen MHP Giresun İl Başkanı Müjdat Öz yazılı bir açıklama yaptı.
Öz açıklamasında, “Cumhur İttifakı’nın başarıya ulaşması için Milliyetçi Hareket Partisi üzerine düşen görevi ve sorumluluğu fazlasıyla yapmış ve bu ittifak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hedefine ulaşmıştır.
Milliyetçi Hareket Partisi, milletimize söz verdiği gibi seçim programında yer alan maddeleri gündeme taşımış, Türk milletinin özünden gelen istekleri ve talepleri dile getirerek çözüm önerileri sunmuştur.
Maalesef bu çözüm önerilerimiz AK Parti tarafından sürekli olarak sulandırılarak ciddiye alınmamış ve partimize tepeden bakılmaya başlanmıştır. İttifak içerisinde Emeklilikte yaşa takılanlar dedik yok dediler, af dedik hayır dediler, fındık fiyatı dedik olmaz dediler, Andımız dedik rahatsız oldular. Kimse bu şekilde bizi yok sayamaz.
Hiç-bir ittifak bir tarafın yok sayılmasıyla yürümez.
Genel Başkanımız sadece milletimizin menfaati ve devletimizin güvenliği açısından daha faydalı olacağına inanarak 2019 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili bir ittifak çağrısında bulunmuştu. Ancak bu ittifak çağrısı AK Parti tarafının söylem ve hareketleri ile sürekli sulandırılmış, partimiz oyalanmış, zaman kazanarak durum değerlendirmesi yoluna gidilmiştir. Bu bir samimiyetsizliktir. Gelinen noktada bu işin tadı kaçmıştır. Bu nedenle artık kendi göbeğimizi kendimiz kesecek, kendi yolumuzu kendimiz belirleyeceğiz.
Milliyetçi Hareket Partisi 2019 yerel seçimlerinde tek başına ve tüm belediyelerde kendi adayları ile seçime gitme kararı almıştır. Biz MHP Giresun teşkilatı olarak, yerel seçimlerde ittifak olmayacakmış gibi çalışmalarımıza başlamıştık. Şimdi bu çalışmalarımızı daha da hızlı yürüteceğiz. Giresun Merkez dahil 16 belediyenin tamamına talibiz. Yerel seçimlerde Giresun’un en iddialı partisiyiz. Milletimizin karşısına tertemiz, ismi şaibeye bulaşmamış adaylarla çıkacağız. İnşallah MHP Giresun’da yerel seçimlerin en iddialı siyasi partisi olarak büyük bir başarı elde edecektir.