Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Memur Sen’den Dövizini TL’ye çevir kampanyasına destek

Bu haberin fotoğrafı yok

MEMUR Sen ve Diyanet Sen Giresun İl Başkanı Sami Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Lirasına dönün çağrısına destek verdi.

Sami Şimşek şu açıklamalarda bulundu: “Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor dönemde millet olarak birlik ve beraberliğimiz her zamankinden daha fazla değerlidir. Bugün şer güçler adeta top yekûn birleşmişler, her yönüyle ülkemize karşı her yönden saldırıya geçmişlerdir. 15 Temmuz hain kalkışmayla topla, tüfekle ülkemizi haince ele geçiremeyen şer güçler,  terörist güçler ve işbirlikçi ülkeler şimdi de ekonomik silahla ülkemizi vurmaya çalışmaktadırlar. Türk liramızı değer kaybına uğratıp, ülkemizde ekonomik kriz çıkartma planlarını devriye koymuşlardır.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan ve halkımız tarafından da büyük destek gören “dövizini bozdur, Türk Lirasına ve altına dön” çağrısına toplumun her bireyi, her kamu kurum ve kuruluşları uymalıdır. Özellikle Diyanet İşleri Başkanlığımız Hac ve Umre organizasyonlarını Dolar üzerinden değil, Türk Lirası üzerinden yapmalıdır. Suudi Arabistan devleti de bu konuda ikna edilmelidir.

Mesele ülke ve millet meselesi olunca toplumun her katmanı ortak hareket etmeli, özellikle siyasilerimiz buna daha hassasiyet göstermelidir. Maksat muhalefet olsun diye her şeye karşı çıkmak, şer güçlerin değirmenine su taşımak olacaktır. Milli meseleler bizim ortak ideallerimiz ve ortak değerlerimiz olmalıdır.

Aziz milletimizin hiçbir oyuna prim vermediğini, canıyla, malıyla da olsa ülkesi ve milleti için bedel ödediğini ve ödemekten de geri kalmadığını 15 Temmuz hain darbe kalkışmasında gördükten sonra, halkımızın sadece dolara değil, diğer terör işbirlikçi ülkelerin paralarına da kendi paramız olan Türk Liramızı tercih edeceklerine inancımız tamdır. Bu bir savaşsa, kazanan ülkesine ve milletine sahip çıkanlar olacaktır.”