Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mari̇us Sumudi̇ca: “Si̇vastan Daha İyi̇ydi̇k”

TRENDYOL SÜPER LİG’İN 21. HAFTASINDA SİVASSPOR DEPLASMANINDAN 2-2 BERABERLİKLE AYRILAN GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ’NDE TEKNİK DİREKTÖR MARİUS SUMUDİCA, KARŞILAŞMANIN ARDINDAN DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISINDA KONUŞTU.

TRENDYOL SÜPER LİG’İN 21.

Gaziantep FK’da Teknik Direktör Marius Sumudica, “Bugün sahada bir tane takım vardı o da benim takımımdı. Sivas’tan daha iyiydik. Bugün aslında 2 puanı kaybeden taraf bizdik. Daha iyi oynadık” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Sivasspor deplasmanından 2-2 beraberlikle ayrılan Gaziantep Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör Marius Sumudica, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Müsabakayı değerlendirerek sözlerine başlayan Sumudica, “Maçla ilgili şunu söylemek istiyorum; bugün sahada bir tane takım vardı o da benim takımımdı. Sivas’tan daha iyiydik. Bugün aslında 2 puanı kaybeden taraf bizdik. Daha iyi oynadık, istatistiklere bakılınca da görünüyor bu. Topla daha çok oynayan taraf bizdik. Bu takım bu şekilde devam edecek ve ligde kalacaktır. Sivas’a da bol şanslar” diye konuştu.