Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manisaspor yenilgisi Başkanı kızdırdı

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ,

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Manisaspor yenilgisinin hesabının mutlaka sorulacağını belirterek, “Giydiği forma ağır gelen oyuncular var, bunun faturasını da elbette ödeyecekler” dedi.

Bozbağ, takımın ligin 2. sırasında olduğunu hatırlatarak, “Sanki 15-16. sırada imişiz gibi hava estiriliyor, sorarım Giresunspor kaç yıldır böyle bir puan tablosu içinde yer aldı” diye konuştu. Bozbağ, Adana Demirspor ve Erzurum maçlarında alınacak sonuçların takımda revizyonu gündeme getirebileceğini de kaydetti.

Giresunspor’un kendi evinde Manisaspor’a beklenmedik şekilde 1-0 yenilerek haftayı puansız kapatması yeşil beyazlı camiada büyük üzüntü yarattı. Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, yenilgiyi ve son haftalardaki kötü futbolcu bazı oyuncuların umursamazlığına bağladı. Bozbağ, “Sanırım giydiği forma sırtına ağır gelen oyuncular var. Bunlar nerede oyun oynadıklarının farkında değiller ama biz bunlara nerede oynadıklarını ve hangi formayı giydiklerini hatırlatacağız” dedi.
Mustafa Bozbağ, takımın yapacağı ilk idmanda bu oyuncularla konuşacağını ve akıllarını başlarına almalarını isteyeceğini de kaydetti.

KÖTÜ HAVA ESTİRİLMEK İSTENİYOR

Giresunspor’un ligde halen 2. sırada bulunduğunu da belirten kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, “Sanki ligde 15-16.sırada imişiz gibi bir hava estirilmek isteniyor ama ben bunun neden böyle yapılmak istendiğini de biliyorum. Şimdi sorarım size Giresunspor kaç yıldır böylesine bir puan sıralamasında yer almış. Tamam son haftalarda iyi oynamıyoruz ama bunun da sebebini bulup ortaya çıkaracağız” dedi.

2 MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

Bozbağ, Giresunspor’un Adana Demirspor ve ardından oynayacağı Erzurumspor maçlarının önemli olduğunu da belirterek, “Bu iki maçın sonunda takımda büyük bir revizyon da olabilir” dedi.
Edinilen bilgilere göre iki maçtan alınacak puan teknik direktör Metin Diyadin’in de durumunu belirleyecek. Giresunspor yönetiminin alınacak sonuçlara göre Diyadin’in durumunu değerlendireceği de öğrenildi. Diyadin’in görevden ayrılması   durumunda birkaç oyuncu daha gözden çıkarılacak.