Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keyif verici bir oyun sergiledik

Spor Toto 1. Lig’in

Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında konuk ettiği Giresunspor’u 1-0 yenen Hatayspor’da teknik direktör İlhan Palut, “Süper Lig hedefini sonuna kadar kovalamak istiyoruz.” dedi.

Palut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligde ilk iki şanslarını sonuna kadar taşımak istediklerini ancak Gençlerbirliği ve Abalı Denizlispor’un aldığı galibiyetlerin takımının play-off’lara kalmasına neden olduğunu söyledi.

Süper Lig’e yükselmeyi garantileyen her iki takımı da tebrik eden Palut, en kısa sürede play-off’a hazır hale gelmeleri gerektiğini belirtti.

Palut, gelecek hafta oynanacak maçların ardından rakiplerinin belli olacağını aktararak, “Rakibimiz belli olunca da çalışmalarımızı sürdürüp, Süper Lig hedefini sonuna kadar kovalamak istiyoruz.” diye konuştu.

 

Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, oyunu hiç bırakmadan mücadele ettiklerini anlatarak, “İlk yarının uzatma dakikalarında duran toptan yediğimiz gol maalesef skoru belirledi. Oyuncularımı kutluyorum, gerçekten güzel mücadele ettiler. Özellikle ikinci yarıda oynadığımız oyundan keyif aldık.” değerlendirmesinde bulundu.

Hatayspor’a başarılar dileyen Sözeri, “Her şey gönüllerince olsun, bu sene çok ciddi bir çıkış yakaladılar, onları tebrik etmek lazım. Gerçekten personelinden tutun da başkanına kadar tebrik etmek lazım. Hem kupada hem ligde iyi çıkış yakaladılar” ifadelerini kullandı.

Sözeri ayrıca, başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.