Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ligin flaş takımı olacağız

Giresunspor’un teknik adamı Sözeri,

Giresunspor’un teknik adamı Sözeri, “Yeni sezonda taraftarlarımız güzel futbol oynayan, zevk veren, arzulu, istekli, coşkulu ve iyi oyununu skora yansıtan bir Giresunspor izleyecekler” dedi.

Spor Toto 1. Lig’de gözünü şampiyonluğa diken Giresunspor’da, Teknik Direktör Erkan Sözeri, kamp çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Sözeri, yaptığı açıklamada, “Yoğun bir tempoda çalışıyoruz, dolayısıyla oyuncularımız da biraz yoruluyor ama bunun karşılığını sezon içinde hem performans hem de sonuç olarak alacağımızdan eminiz” dedi.

Tecrübeli teknik adam, “Yoğun idman temposundan oyuncularımızda hiç şikayet etmiyorlar. Çünkü yola çıkarken şampiyonluk hedefiyle yola çıktığımızın onlarda bilincindeler. Hedefe ulaşmanın çok çalışmaktan geçtiğini oyuncularımız çok iyi biliyorlar. Çok verimli geçen ilk dönem kampından sonra aynı şekilde verimli geçen ikinci etap kampımız tüm hızıyla devam ediyor” diye konuştu.

İkinci etap kampında oyun sistemi üzerinde özel antrenmanlar yaptıklarını aktaran Sözeri, “Fiziksel ve mental çalışmaların yanı sıra daha çok sistemsel ve taktiksel çalışmalar yapıyoruz. Oyun şablonunu oturtmaya çalışıyoruz. Bu konuda zaten çoğu oyuncuyu yakından tanıdığım için çok zorluk çekmeyeceğiz. Güzel bir oyunla, coşkulu bir mücadele ile Giresun halkını hop oturtup, hop kaldıran bir takım kurgusunu hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.