Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“LAF DEĞİL, PROJE ÜRETECEĞİZ”

İYİ Parti Giresun Milletvekili

İYİ Parti Giresun Milletvekili adayı Dr. Orhan Erzurum, vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyor.

İYİ Parti Kurucular Kurulu üyesi ve Giresun Milletvekili Adayı Dr. Orhan Erzurum seçim çalışmalarını, Alucra, Tamdere Köyü, Kümbet, Taşlıca Köyü, Kemaliye Köyü ve Giresun merkezde sürdürdü. 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimleri öncesi hemşerilerinden destek isteyen Dr. Orhan Erzurum “Ülkemizin tek umudu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Meral Akşener ve İYİ Parti kadrolarıdır” dedi. Dr. Orhan Erzurum, Ülkenin büyük bir kriz içerisinde olduğunu, ekonominin dibe vurduğunu ancak her şeyin toz pembe gösterildiğini söyledi.

24 Haziran tarihinin milat olacağını belirten Erzurum; “Seçim dönemindeyiz. AKP’nin Milletvekili adaylarından iki tanesi mevcut Milletvekilleri. Geziyorlar, destek istiyorlar. Sorun kendilerine, görevde bulunduğu süre içerisinde ne gibi hizmetlerde bulunmuşlar, kaç vatandaşın yarasına merhem olmuşlar, üreticimiz, esnafımız, öğrencilerimiz kısacası Giresun halkı için ne yapmışlar?” şeklinde konuştu. Eline kırmızı kurdele ve makası alanın Atatürk meydanına gelip sergi açtığını belirten Dr. Orhan Erzurum, “Sanki fabrika açıyorlar, sanki dev bir yatırımın temelini atıyorlar gibi ellerinde kurdele makas geziyorlar. Artık görün, bu kişilerin amacı hizmet etmek falan değildir” ifadelerine yer verdi.

“ALLAH BAŞBAKAN’A AKIL FİKİR VERSİN”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in seçim beyannamesinde açıkladığı gibi, iktidara gelmeleri durumunda fındık üreticisinin yabancı sermayenin eline bırakmayacaklarını ifade eden Dr. Orhan Erzurum, “Atama ile gelen Başbakan buyurmuş; fındığın başkenti Ordu’nun Ünye ilçesidir diye. Allah yolunu şaşıranlara ne dediğini bilmeyenlere akıl fikir versin. Giresun’un vekilleri acaba Başbakan’ın bu sözüne alkış tuttular mı? Giresun’un Kirazın Anavatanı ve fındığın başkenti olduğunu üreticimiz 24 Haziran’da sandık başında o Başbakan’a gösterecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Dr. Orhan Erzurum açıklamasında şunlara yer verdi; “İYİ Parti iktidarıyla Demiryolu yapılan, Çevre yolu tamamlanan, Limanı tam kapasite çalışan, her yerde bacaların tüttüğü fabrikaları olan bir Giresun inşa edeceğiz. Bacasız fabrika dediğimiz Turizm yatırımlarına ağırlık vereceğiz.