Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küpe ve Kolye Seçimi Nasıl Yapılır?

Kadınların kendi tarzlarını belirlerken

Kadınların kendi tarzlarını belirlerken en fazla dikkat ettği konulardan biri de takı seçimi. Kadınlara özel gümüş takıların online olarak satın alınabildiği Missageless web sitesinde yayınlanan bir yazıya göre; kolye, küpe, bileklik, yüzük ve diğer tüm takıların seçiminde nerede kullanılacağı, hangi kıyafetle kullanılacağı kadar takıyı kullanan kişinin vücut yapısına uygun şekilde takı seçimi yapması da oldukça önemli. Takı ne kadar şık ne kadar güzel olursa olsun her kadına yakışmayabiliyor. Bu nedenle takı seçerken biraz hassas davranmak gerekiyor

Miss Ageless’da yayınlanan küpe ve kolye seçimi ile ilgili püf noktaları şu şekilde;

Küpe kullanımı

Küçük bir yüz yapısına sahip kadınların büyük halka küpelerden ve omuzlara kadar inen büyük, uzun küpelerden uzak durmaları gerekiyor. Kısa boylu kadınların da sallantılı ve uzun küpelerden kaçınmasında fayda var.

Yuvarlak bir yüze sahip olan kadınların ufak ve top küpelerden kaçınıp, uzun ve kıvrımlı küpeleri tercih etmesi yüzlerini daha uzun gösterebilmelerini sağlayacaktır. Kare bir yüze sahipseniz, orta boylu ve yuvarlak hatlara sahip küpelerden yana tercihinizi kullanmalısınız.

Kolye kullanımı

Boynun şekli ve boyunun dekolte kısmı takı seçiminde rol oynar. Boynunuzun uzun ya da kısa olması kolye seçiminizi etkiler. Burada tabi ki saçın modeli de önem kazanır, toplu ya da açık saç olması gibi. Boynunuz kalın ise kolye seçerken ince kolyelerden yana tercihinizi kullanmalısınız. Şık bir görünüm sağlamak için ucunda küçük bir taş bulunan zarif bir gümüş kolye ile kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz.

Kısa boyna sahipseniz, boyun tasmalarını kullanmak boynunuzun daha kısa görünmesine sebep olabilir, bu nedenle tercih etmemenizde fayda var. Tasma tipteki kolyeler uzun boyunlu kadınlar için daha uygun olacaktır.

Yuvarlak yüz tipine sahip kadınların kısa ve büyük kolyeler yerine, uzun ve ince zincir kolyeler tercih etmeleri gerekir. Kare yüze sahipseniz orta uzunluktaki kolye modelleri sizin için ideal bir seçim.

İri göğüslere sahip olan kadınlar göğüs hizasında ya da daha kısa kolyeleri tercih edebilir. Çok gösterişli kolyeler minyon tipteki kadınlar için pek uygun değildir, bu nedenle uzak durmalılar. İnce ve kibar tasarımlı kolyeler minyon kadınlar için ideal.  Uzun boylu kadınlar için gösterişli kolyeler çok daha uygun.

Takı seçiminize karar vermeden önce Miss Ageless’ın gümüş takı modellerini mutlaka inceleyin. Miss Ageless online alışveriş sitesinde birbirinden gösterişli yüzük, küpe, kolye, bileklik ve halhal modelleri farklı kategoriler altında incelenebiliyor. Taşlı ve taşsız gümüş kolyeler, bilezikler, yüzükler, küpeler ve gümüş inci modeller şıklığına önem veren kadınlar için hazırlanmış.