Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kupada rakibimiz Fenerbahçe

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turu müsabakalarının kura çekimi yapıldı. Fenerbahçe – Giresunspor, Keçiörengücü – Galatasaray, Sivas Belediye Spor – Trabzonspor ve Adana Demirspor – Medipol Başakşehir eşleşmeleri oldu.

Seribaşı takım uygulamasının bulunduğu bu turda ilk maçlar 4, 5 ve 6 Aralık’ta, rövanş müsabakaları ise 18, 19 ve 20 Aralık’ta oynanacak.

Yeşil-beyazlı ekibimizin Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakasında Fenerbahçe ile eşleşmemizin ardından bir değerlendirme yaparken; “Fenerbahçe’yi yeniden şehrimizde konuk edeceğimiz için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ açıklamalarında şunları söyledi: “Ziraat Türkiye Kupasında son dört sezonda üçüncü kez Fenerbahçe ile eşleştik. Hem şehrimiz tanıtımı hem de camiamız açısından bunlar güzel şeyler. Çünkü Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük spor kulüplerinden bir tanesi. Onlarla tekrar İstanbul’da seyircimizin önünde bir maç oynamak ve onları yeniden Giresun’da misafir etmek bizim için çok ambiyanslı ve hoş bir şey olacak. İnşallah maçlar da güzel geçer. Biliyorsunuz futbolcular da bu tür maçlara daha güzel konsantre oluyorlar. Ayrıca Fenerbahçe ile oynayacağımız kupa maçının yaşadığımız şu kötü günlerde bize son derece iyi bir moral olacağını düşünmekteyim. İnşallah iki taraf için de hayırlısı ne ise o olsun” dedi.