Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keşap’ta MHP’nin adayı Yüksel

Bu haberin fotoğrafı yok

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Keşap İl Genel Meclisi üyeliği görevinde bulunan etkin çalışmaları ile takdir toplayan deneyimli siyasetçi Mehmet Yüksel’in partisinden Belediye Başkan adayı gösterilmesi ilçede yankı buldu.

MHP Keşap İlçe yönetiminin genel merkeze teklifi ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin onayıyla aday olan Yüksel’in hem Keşap’ta hem de Giresun genelinde geniş bir çevreye sahip olmasının aday gösterilmesinde önemli rol oynadığı konuşuluyor.

Sorularımızı cevaplayan Mehmet Yüksel, “Keşap Belediye Başkan adayımızsın” denilmesinden sonra seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek, “Öncelikle bana güvenip genel merkezimize öneren Keşap İlçe Başkanımız Hasan Haliloğlu ve yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben, MHP’ den Keşap İl Genel Meclis üyeliği görevinde bulundum. O süreçte ilçemizin hizmet alabilmesi için partili arkadaşlarımızla birlikte büyük mücadele verdik. Ben memuriyet hayatımda da, siyasi hayatımda da her platformda hemşerilerimle bir arada oldum, olmaya da devam ediyorum” dedi.

Belediye Başkanlığı görevine talip olmadan önce Keşap’ta, ABD ve Avrupa’daki hemşerileri ile geniş çaplı istişareler yaptığını ve çok olumlu izlenimler edindiğini belirten Yüksel, “Keşap’ın çehresini değiştirmek ve güzel hizmetler verebilmek için birçok projem zaten hazırdı. Bunları seçim çalışması sürecinde halkımıza açıklayacağım. Seçmenimiz beni bu göreve layık görüp “Gel Mehmet Yüksel başkanımız ol” derse ilk işimizin belediyede dönem dönem halk günleri düzenleyerek sorunları yakından dinleyip, aciliyet durumuna göre çözüme kavuşturmak olacağını rahatlıkla söyleyebilirim” açıklaması yaptı. MHP Keşap Belediye Başkan adayı Yüksel, “Biz Keşap halkımıza, Keşap halkımız da bize güveniyor. MHP İlçe Başkanımız ve Büyük Kongre Delegesi Hasan Haliloğlu, yönetim kurulu üyelerimiz ile İl Genel Meclisi üyesi adayı gösterilecek arkadaşlarımızla birlikte Keşap’ ta gitmedik sokak, çalmadık kapı bırakmayacağız. Değerli hemşerilerimize, “Biz size güveniyoruz, siz de bize güvenin, size hizmetin en iyisini vermek için yola çıktık diyeceğiz” vurgusu yaptı. Mehmet Yüksel, seçim çalışmaları için start verdiklerini de sözlerine ekledi.