Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaymakam Yıldırım vatandaşları dinledi

SAMSUN (AA) – Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşamba Halk Eğitim

SAMSUN (AA) – Çarşamba Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşamba Halk Eğitim Merkezi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Yıldırım, dinlediği vatandaşların sorunlarıyla ilgili birim müdürlerine notlar aldırarak yapılabilecek çalışmalar hakkında talimat verdi.

Vatandaşlara kapılarının her zaman açık olduğunu dile getiren Yıldırım, "Kaymakamlık binamızda bizlerle görüşmek isteyen vatandaşlarımızla elimizden geldiğince görüşmek için çabalıyoruz. Ancak bugün Çarşamba ilçesinin pazarı kuruluyor ve köyde yaşayan vatandaşlarımız da ilçe merkezine geldikleri için bir farklılık yaparak vatandaşlarımızla burada buluştuk ve sorunlarını dinledik. Vatandaşlarımızın sorunları ile ilgili elimizden geleni yapacağız." diye konuştu.