Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kayıpları ikinci yarıda telafi edeceğiz”

Bu haberin fotoğrafı yok

Çotanakların Sportif Direktörü Teke, Antalya kampında eksiklerini giderip, ligin ikinci yarısına bomba gibi girmek amacında olduklarını ifade etti.

Giresunspor Sportif Direktörü Ümit Teke, devre arası Antalya kampında iyi bir kamp dönemi geçirmek istediklerini söyledi.

Ligin ikinci yarısında kendilerini çok zorlu maçların beklediğini ifade eden Teke, “Sezonun ilk yarısında istediğimiz sonuçları alamadık. Üst üste yaşadığımız sakatlıklar olsun hakem hataları olsun bize çok pahalıya maloldu ve ilk devreyi hak etmediğimiz bir noktada bitirdik. Ligin ikinci yarısında ilk devrede kaybettiğimiz puanları telafi etmemiz gerekiyor. Bizi çok zorlu maçlar bekliyor. Devre arası Antalya kampımız başladı. İyi bir kamp dönemi geçirip, yapacağımız transferlerle kadromuzu güçlendirmek istiyoruz. Yönetim kurulumuz transferler için çok yoğun çalışıyor. Bizde kampta sıkı bir çalışma dönemi geçireceğiz. Eksiklerimizi en kısa sürede tamamlayıp, ikinci devreye bomba gibi girmek istiyoruz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur” şeklinde konuştu.