Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KARDEMİR'den çevre bilinci hareketi

KARABÜK (AA) – Karabük

KARABÜK (AA) – Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Genel Müdürü Hüseyin Soykan, "Küresel bir problem olan iklim değişikliğinin etkilerinin azaltılması amacıyla yürütülen Karbon Saydamlık Projesine (CDP), KARDEMİR gönüllü olarak katılım sağlayan şirketlerin başında geliyor." dedi.

Soykan, gazetecilere yaptığı açıklamada, sürekli iyileştirme prensibiyle çevre performansının daha da geliştirilmesini hedeflediklerini ve kurulan Çevre Müdürlüğünün bu amaca hizmet edeceğini söyledi.

KARDEMİR'de toz emisyonlarının önlenmesine yönelik yapılan çevre yatırımlarının yanı sıra flora ve faunanın korunması ve biyoçeşitliliğin sağlanması için yeşil alan çalışmalarının da her geçen gün arttığına dikkati çeken Soykan, bundan sonraki süreçte KARDEMİR kaynaklı çevre kirliliği konusunun Karabük gündeminden tamamen çıkarılacağını kaydetti.

Soykan, KARDEMİR'in yatırımlar dışında ulusal ve uluslararası birçok çevre projesinde yer aldığını aktararak, "Küresel bir problem olan iklim değişikliğinin etkilerinin azaltılması amacıyla yürütülen CDP'ye, KARDEMİR gönüllü olarak katılım sağlayan şirketlerin başında geliyor." dedi.

KARDEMİR'de çevresel açıdan farkındalığın oluşması ve çevresel bilincin artırılmasına yönelik 2019 yılı içerisinde tüm çalışanları kapsayacak şekilde çevre farkındalık eğitimlerine başlanıldığını ve bugüne kadar bin 541 çalışanın çevre eğitimlerinin tamamlandığını sözlerine ekledi.