Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karadere’den Başhekim ve Sağlık Hizmetleri Müdüresine ziyaret

Bu haberin fotoğrafı yok

Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere, ilçemiz Espiye Devlet Hastanesi’ne başhekim olarak atanan Uzm. Dr. Muhammet Bulut ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdüresi Ayten Abanoz’u tebrik ziyaretinde bulundu.

Espiye Belediye Başkanı Karadere Devlet Hastanesi başhekimliğine yeni atanan Uzm. Dr. Muhammet Bulut’u ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdüresi Ayten Abanoz’u ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. Uzm. Dr. Muhammet Bulut konuşmasında Başkan Mustafa Karadere ve beraberindekilere bu nazik ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu dile getirdi.

Başkan Karadere ise yaptığı konuşmasında “Şehrin yöneticilerinin ve kurumları yöneten insanların uyumlu olması gerekir. Eğer uyum içinde çalışırsak ilçemiz kalkınır. Sonuçta bizler bu koltuklara halkımıza hizmet etmek için geldik. Yeni görev yerinizde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette Başkan Karadereye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Akkaya, İbrahim Yanık, Belediye Meclis Üyesi Kemal Toraman, AK Parti ilçe Başkanı Ali Küçükaydın, Yöntim Kurulu Üyesi Ayşe Nur Önal, Ziirat Odası Başkanı Raif Uçar eşlik etti.