Giresun Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kadın Danışma Merkezi Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Belediye Başkanı Kerim Aksu ve davetlilerin katılımlarıyla törenle açıldı.
Belediye Başkanı Kerim Aksu, Doğu Karadeniz Bölgemizde bu merkezi ilk kuran belediye olduklarını belirterek; “2015 yılından beri sürdürdüğümüz çalışmalar sonunda şiddet gören, hukuki psikolojik sorunları olan kadınlara bu merkez aracılığı ile hizmet sunacağız. Böyle bir çalışmayı hayata geçiren başta çalışma arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese, bugün bizleri yalnız bırakmayan Ankara Milletvekillimiz ve değerli katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Kerim Aksu açılışı kadınların yapmasını istedi. Başkan Kerim Aksu’nun eşi Müge Aksu, Belediye Meclis Üyeleri Hatice Oral, Leyla Bektaş Ayhan ve Elvan Oktay beraber merkezin açılışını yaptı.

