Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstihdam ve yatırım masaya yatırıldı!

​​​​​​​Giresun Valiliği ve Giresun Belediyesi öncülüğünde DOKAP, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın destekleri ile gerçekleştirilen Giresun Yatırım ve İstihdam Toplantısı geniş kapsamlı şekilde Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’nde yapıldı.

​​​​​​​Giresun Valiliği ve Giresun

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun da açılış konuşması yaptığı program; gün boyunca Kalkınma, Yatırım ve İstihdam İmkanları, Kırsal Kalkınma Yatırım Projeleri, Esnaf ve Sanayi Sektörü Talepler, Yeni Hedefler ve Yatırım Alanları ve Turizm Sektörü Talepler, Yeni Hedefler ve Yatırım Alanları gibi başlıkta 4 farklı oturum şeklinde devam etti.

ŞENLİKOĞLU; “ANLAMLI VE DEĞERLİ BİR TOPLANTI”

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu konuşmasında, Giresun’un kalkınması adına gerçekleştirilen toplantının hayırlara vesile olmasını dileyerek “Türkiye’nin parlayan yıldızı Giresun’umuzun topyekûn şeklinde gelişmesi adına bu toplantının yapılması çok değerli ve çok anlamlı. Gün boyunca şehrimize katma değer sağlayacak konularda ilgili konuşmacılarımızın paylaşımları çok katkı verecektir. Bizler de belediye idarecileri olarak Giresun’umuzun imkanlarının arttırılması adına şehrimizin kalkınması için kamu kuruluşlarımızla, sivil toplum örgütleriyle, esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla omuz omuza çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye Yüzyılında şehrimizde geniş kapsamlı katılım ile bu toplantımızın gerçekleşmesi ayrı önem taşıyor. Toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, toplantımızın Giresun’umuza, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.