Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da Görelespor’a destek gecesi

Bu haberin fotoğrafı yok

Kaymakam Ermiş ve Başkan Erener Görelespor için İstanbul’da işadamları ile buluştu.

Giresun BAL (Bölgesel Amatör Lig) ligde şampiyonluk yarışında lider Kelkitspor’u bir puan geriden takip eden Görelespor için İstanbul Sarıyer’de bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. İstanbul Sarıyer’de düzenlenen toplantıya İstanbul Bursa ve yakın illerde ki Görele’ye ve Görelespor’a gönül veren hemşerilerimizin yanı sıra Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ve Gorelespor Kulüp Başkanı Ahmet Dede katıldılar.

Kaymakam Ermiş; Görelespor Görele gibi bir marka olmalı Görelespor için önemli tespitlerde bulunan Kaymakam Ermiş ilçede büyük kültür potansiyeli olduğunun altını çizerek aynı zamanda yeni yetişen genç kuşaklarında sporla tanışmalarının ve buradan çıkacak yetenekli gençlerin Görelespor’u ileriye taşıyacaklarına inandığını söyledi. Görele insanının çalışkan olduğunu görmekle beraber bölgede bir göç sorunu olduğuna dikkat çeken Ermiş basta Belediye Başkanı Tolga Erener’in canla başla çalışarak Görelespor’u hakettiği yere getirmek için yoğun bir gayret sarf ettiğinin altını çizdi.

Belediye Başkanı Tolga Erener; BAL liginde mücadele eden Görelespor’un tüm Görele’nin ortak değeri olduğunu ifade eden Başkan Erener şampiyonluk yolunda ilerleyen ve bir üst lige çıkmak için mücadele veren Görelespor’a bu zorlu mücadelesinde herkesin destek olması gerektiğini ve yaşanacak şampiyonluk sevincinin de büyük olacağını söyledi. Son bir yılda belediye olarak Görelespor’un altyapıdaki basta konaklama ve tesis olmak üzere önemli birçok eksiğini tamamlayarak kulübe kazandırdıklarını da belirten Başkan Erener bundan sonrada sizlerin desteğiyle Gorelespor’umuzu hakettiği yere getirmek için yoğun bir gayret sarf ediyoruz dedi.

Görelespor Kulüp Başkanı Ahmet Dede; Görelespor Kulüp Başkanı Ahmet Dede yapmış olduğu konuşmasında büyük metropollerin aksine Görele de çalışkan spora düşkün tertemiz bir gençlik olduğunu ve bu gençliğe el birliği ile sahip çıkılmasının önemine değindi. Başkan Dede Görelespor’un bu zamana kadar olduğu gibi bugünde sizler gibi Görele sevdalısı hemşehrilerime ihtiyacı olduğunu Turkiye’de basit görülebilecek bir BAL liginde dahi bir üst kademeye çıkabilmek için en az üç milyon lira gerektiğini Gorespor’a şampiyonluk yolunda bugüne kadar iki milyon TL bir maddi destek sağladıklarını, sadece başkan olarak 800 bin TL maddi yardımda bulunduğunu. Göreleli işadamlarının da önemli katkılar sunduğunu ifade ederek, sizlerle beraber bugün burada bir yol haritası çizerek şampiyonluğa giden yolda devam etmek istiyoruz diyerek teşekkür etti.

Önceki Dönem Giresunspor Başkanı Osman Çırak ise toplantıda yapmış olduğu konuşmasında, Görelespor’un son iki yıl içerisinde büyük bir çıkış yaptığını, şampiyonluk yolunda ilerleyen takımlarda isteklerin en üst düzeye çıktığını yaşamış olduğu tecrübelerden bildiğini söyledi. Görelespor’un başarısının aynı zamanda toplum gençliğinin üzerinde de etkili olabilecek en büyük etken olduğunu belirten Osman Çırak Görele olarak takımımıza sahip çıkarak yaşanacak şampiyonlukta sevince ortak olmanın güzel bir şey olduğunu da ifade etti. Toplantıya katılan işadamları Görele Kaymakamı ve Görele Belediye Başkanı Tolga Erener ile ilçe hakkında diğer konularda da istişarelerde bulunarak bilgi aldılar. Toplantı sonunda en kısa sürede 100 kişilik işadamı siyasi ve bürokratlarında katılım sağlayacağı Görelespor’a gelir amaçlı bir yemekli toplantı yapılması karara bağlandı.