Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İspanyol Gitarist Hugo Moltó, Giresun’a geliyor

Dünya çapında bir kariyere sahip olan ödüllü İspanyol virtüöz gitarist Hugo Moltó, Türkiye turnesinin son ayağını Giresun’da tamamlayacak.

Dünya çapında bir kariyere

Moltó, Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri için bir ustalık sınıfı düzenleyerek, 9 Aralık’ta Vahit Sütlaş Sahnesi’nde “Akdeniz’in Sesi” adlı konserle Giresunlu müzikseverlerle buluşacak.

Uluslararası alanda birçok ödül kazanmış ve New York’un prestijli mekanlarından biri olan Carnegie Hall’da performans sergilemiş olan Hugo Moltó, Türkiye turnesine İstanbul’da başlayacak. Cervantes Enstitüsü işbirliğiyle Kadıköy’deki Yeldeğirmeni Sanat’ta vereceği konserle başlayacak olan turne, Ankara ve Giresun’da devam edecek.

blank

Giresun’daki etkinlik 8 Aralık’ta, Giresun Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencilerine yönelik bir ustalık sınıfı ile başlayacak. Moltó, tecrübelerini paylaşacak ve öğrencilere gitar üzerine değerli bilgiler aktaracak. Ardından, 9 Aralık’ta Vahit Sütlaş Sahnesi’nde gerçekleşecek olan “Akdeniz’in Sesi” konseriyle sanatseverlere unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak.

Giresunlu müzikseverlerin büyük ilgi göstermesi beklenen etkinlik, Hugo Moltó’nun Akdeniz ezgilerini ustalıkla yorumlamasıyla renklenerek, sanatseverlere unutulmaz bir gece vadediyor. Konser, 9 Aralık Cumartesi günü saat 19.30’da Vahit Sütlaş Sahnesi’nde gerçekleşecek.