Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazeteci İsmet Küçükbayrak Ölüm Yıldönümünde Anıldı

Giresun Gazeteciler Derneği, gazeteci İsmet Küçükbayrak’ı vefatının 1. yıldönümünde Yeni Mezarlık’taki kabri başında andı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Gazeteciler Derneği, KANAL 28’in kurucusu gazeteci İsmet Küçükbayrak’ı vefatının 1. yıldönümünde Yeni Mezarlık’taki kabri başında andı.

Anma törenine meslektaşları ve ailesi katıldı. Törende, hem İsmet Küçükbayrak hem de 16 yıl önce kaybettiği eşi Habibe Küçükbayrak sevgi ve saygıyla anıldı.

Saygı duruşunun ardından yapılan konuşmalarda, 20 yıl TRT muhabirliği yapmış olan Küçükbayrak’ın başarılı kariyeri ve renkli kişiliği vurgulandı. Geçmişe yolculuk yapılarak anılar tazelendi.

Anma töreninde meslektaşları derin üzüntü yaşarken, Küçükbayrak’ın kızları Aslı ve İldem, abisi, ablaları, kız kardeşleri ve enişteleri gözyaşlarına hakim olamadı.

Tören, duaların ardından sona erdi.