Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

AK Parti Giresun Belediye

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayımız Aytekin Şenlikoğlu, Giresunspor Kulübünü ziyaret etti.
Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel BOZBAĞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
Kulüp Tesislerinde gerçekleşen ziyarette konuşan Şenlikoğlu şunları kaydetti;“Şehrimizin gönlünde kalbinde ayrı bir yeri olan Giresunspor’u karşılık beklemeden omuzladınız. Öncelikle verdiğiniz emeklere teşekkür ediyoruz. İktidar Partisi olarak geçmişte her zaman görev almış biri olarak söylüyorum. Sayın Bakanlarımızla, Milletvekillerimizle, Tüm Teşkilatlarımızla Giresunspor’un her zaman yanında olduk. Takımımız tabi Şehrimizin moral kaynağı. Bu işin doğası böyle, bazen iyi bazen kötü. Bize bir fırsat doğarsa her zaman takımımızın yanındayız. Kongre kararı hayırlı olsun. Giresunspor için yapılan fedakarlıklar için, Yeniden iyi bir ivme yakalanmasını istiyoruz. İnşallah daha iyi bir noktaya hep birlikte yürüyeceğiz.
Giresunlu bilinci ile Giresunspor’a elbirliği ile daha fazla sahip çıktıklarında, takımda bu şehre kendisinden bekleneni verecektir diye inanıyorum. Giresunspor’u sahipsiz bırakmamak, kimsesiz bırakmamak, desteksiz bırakmamak sadece bizlerin değil, ‘Giresunluyum’ diyen herkesin görevidir. Herkes imkanları ve yetkileri nispetinde Giresunspor’a sahip çıkmak ile mükelleftir. Bizler de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Giresunspor’un her zaman yanında olmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.
Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkan Adayımız Aytekin Şenlikoğlu’na teşekkür eden Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ; “Çıkmış olduğunuz yolda Allah hayırlısıyla Giresun’a hizmet etmeyi nasip eder. Bu günlerde bu ziyaretler çok anlamlı. Hem şehrimiz, hem takımımız için hayırlısı olsun. Şehrimize büyük hizmetleriniz olacağına yürekten inanıyorum. Çok mutlu ve memnun olduk. Teşekkür ederiz” dedi.