Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hemşireler sertifikalarını aldı

Giresun Eğitim ve Araştırma

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Giresun Üniversitesi işbirliği ile ilki düzenlenen Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının sertifika töreni gerçekleştirildi.

Sertifika töreni Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ayşegül Torun Göktaş, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ahmet Bal, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Erhan Teker, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Yılmaz, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Zeynep Kabadayı, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Pınar Aydın Akçay, İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Hülya Yılmaz ve eğitmenlerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nuray Yılmaz yaptığı açıklamada, “Kritik hastaların takip, tedavi ve bakımının yapıldığı yoğun bakım ünitelerinde, hasta ve yakınlarına kaliteli ve güvenli bakım sağlanmasında hizmet verecek ekibin gelişimine katkı sağlamak amacıyla ilkini düzenlediğimiz Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programını başarı ile tamamladık. Hastane olarak amacımız yoğun bakımlarda çalışan sertifikalı sağlık personeli oranını artırarak nitelikli insan gücü yetiştirilmesine katkı sunmaktır.

Eğitimlerin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarak, sertifika almaya hak kazanan tüm meslektaşlarıma çalışma hayatları boyunca başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Eğitim programı, öğretim elemanları, hemşireler ve diğer alanlardan uzmanların aktardıkları 120 saat teorik, 120 saat uygulamalı eğitim ile 6 hafta sürdü. Programda Giresun Merkez ve ilçedeki hastanelerden ve Gümüşhane’den toplam 27 hemşire eğitimini tamamlayarak sertifikalarını almaya hak kazandı.

Program sonunda kursiyerlere katılım belgeleri, eğitim programının hazırlanmasında görev alan eğitmenlere teşekkür belgeleri takdim edildi.