Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hedefimiz zirve için mücadele”

Basın Sözcüsü Bahattin Kurt,

Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, yeni sezona noksansız bir kadro ile gireceklerini belirterek, taraftarların üst lig özlemini gidermeyi amaçladıklarını söyledi.
Giresunspor’un Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, yeni sezon için transferlerin devam ettiğini ve lige güçlü olarak gireceklerini söyledi.
Cumartesi günü Kızılcahamam’da sezon öncesi kampını yapacaklarını belirterek şöyle konuştu: “Transferlerimiz devam ediyor. Kampımızın başlamasına kadar transferlerimizin büyük bölümünü gerçekleştirmek istiyoruz. Oyuncularımızın çoğunluğunun kamp dönemlerini
geçirmelerini amaçlıyoruz. Kulübümüze gelmek isteyen her mevkiden çok futbolcu var. Ancak biz takımımıza yarayacak,kulübün şartlarına uyan, kaliteli futbolcuları kadromuza almaya kararlıyız ve bu nedenle de ince eleyip sık dokuyoruz. Biten sezonda önümüze gelen süper lige çıkma şansımızı kaybettik. Yeni sezonda da aynı hedef doğrultusunda mücadele edeceğiz ve takımımızı buna göre hazırlayacağız. Taraftarlarımızdan her zamanki desteklerini bekliyoruz. Ekibimizin en büyük gücü taraftarlarıdır. Biz yöneticilerin de tüm hedefi başarılı olarak Çotanakların yüzünü güldürmektir. Takımımız kendine güvenen taraftarlarını mahcup etmeyecektir. Önemli olan birlik ve beraberlik içinde olabilmektir.”