Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Harçlıklar Yemen’e

Bu haberin fotoğrafı yok

4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, 4 yıldır süren savaş nedeniyle dünyanın en büyük açlık krizlerinden biri ile karşı karşıya kalan Yemen halkına yardım için harçlık biriktirdi.

Giresun Müftülüğü Ayşe Hatun 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nca başlatılan ‘Yemen’e Sessiz Kalma’ yardım kampanyasına bin 765 TL bağış yaptı.

Öğrenciler Kur’an kursu öğreticileri Selma Çakır, Arzu Yayla ve Gülistan Fatsa ile birlikte ailelerinin desteğiyle kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Şubesi temsilcisi Haydar Köse’ye teslim ettiler. Köse öğrencilere çikolata ikram ederek teşekkür etti.

YARDIM ÇAĞRISI

TDV temsilcisi Köse, zorda kalmış insanlara yardım için vatandaşların desteklerini beklediklerini belirterek, “Yemen’de çocuklar hayatlarını kaybediyor. 11 Milyon insanın açlıkla mücadele ettiği Yemen’e yardım yapmak isteyen vatandaşlar ‘bagis.tdv.org’ internet adresinden online bağış yapabilirler. Ayrıca ‘YEMEN’ yazıp 5601’e kısa mesaj göndererek 10 lira bağış gerçekleştirilebiliyor” dedi.