Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Halkın sesi ve dertlerine derman olmaya adayım”

Bu haberin fotoğrafı yok

Siyasetten bürokrasiye,  sivil toplum kuruluşlarından ticarette farklı kesimlerden aday adaylarını görmek mümkün.

AK Parti Giresun milletvekili aday adayı Mehmet Buday, “Bu yarışta bende varım. İlime, ülkeme hizmet etmek istiyorum” dedi.

Giresun’da ticaretle uğraşan Buday, Bir Giresun sevdalısı olarak Adalet ve Kalkınma Partisi’nden milletvekili aday adaylığı resmi başvurusunu il başkanlığına yaptığını bildirdi.

Ankara’da halkın sesi olmak, dertlerine derman olmak için milletvekili aday adayı olduğunu vurgulayan Buday, “Giresun şehrinin en ücra bölgesindeki veya şehrin göbeğindeki ağlayan analarımın kardeşlerimin seslerini duymak onların dertlerine derman olmak istediğim için,  Milletimin mutluluğu, ekonomik anlamda refah, yaşanabilir bir düzeye sahip olmalarını istediğim için,  Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Türkiye’de ortaya koyduğu başarı grafiğinin Giresun ilimize bir çok anlamda yansımamış olduğunu fark ettiğim için. Giresun şehrinin limon gibi sıkılmasına yıkılmasına kaybolmasına vicdanen huzursuz olduğum için bu yola girmiş bulunmaktayım. Vatan sevgisi imandadır. Sahipsiz olan vatan batması haktır. Sizler sahip çıkarsanız bu vatan batmayacaktır” dedi.

“GİRESUNLU HEMŞEHRİLERİMİN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUM”

Buday hayallerinde Giresun’u şekillendirmek için ilk adımı attığını aktaran Buday şöyle konuştu;

“Güzel Giresun’umuzun diğer şehirlerden eksiği yok, tabiat zenginliğiyle fazlası bulunmaktadır. Eşsiz bir doğaya sahip, turizminden yoksun; deniz şehri limanı çalışmadığı için, sanayiden yoksun;  tarım ve mera zengini istikrarlı tarım ve hayvancılık yok. Giresun’umuz bu özellikleriyle bir adım önde olması gerekirken bir çok illerin gerisinde kalmaya mahkum olmuştur.  Bu vaziyetten kurtulmasına vesile olacak sizlersiniz. Giresun milletvekili olarak TBMM’ne gidecek arkadaşlarıma da sesleniyorum. Karadeniz’in incisi dediğimiz Giresun’umuzun dertlerini sorunlarını insanlarımızın dertlerini dinleyerek ve milletvekilliğinin anlamını bilerek bu yola girmelerini dilerim. Ben hayalimdeki Giresun’u şekillendirmek için ilk adımımı attım. Giresun için düşündüklerimin hayal değil gerçek olması için tüm Giresunlu hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum.”

MEHMET BUDAY KİM?

1980 Giresunlu doğumlu olan AK Parti Giresun milletvekili aday adayı Mehmet Buday, evli ve dört çocuk babası. 2002-2011 yılları arasında ailesiyle birlikte Rusya’da inşaat sektöründe ticaretle uğraşan Buday, 2011 yılından beri Giresun merkezde ticaretle uğraşıyor.