Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Güzel bir sonla bitirdik”

Spor Toto 1. Ligin

Spor Toto 1. Ligin 34. haftasında konuk ettiği Altınordu’yu 3-1 yenen Giresunspor’un teknik direktörü Erkan Sözeri, “Maçtan önce çok söylentiler vardı. ‘Giresunspor genç takımla çıkacak, maçı bırakacak.’ gibi söylemlere sahada cevap verdik.” dedi.

Sözeri, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında, alınan galibiyetle ligi güzel bir şekilde bitirdiklerini söyledi.

Son iki hafta prestij maçları oynadıklarını ancak yine de profesyonelliğin gereklerini yerine getirmeye çalıştıklarını anlatan Sözeri, “Güzel bir şekilde bitirdik. Zaten son iki hafta kala kümeden düşme hadisesini ortadan kaldırmıştık. Hem Hayatspor maçı hem de bu maç bizim prestij müsabakalarımızdı. İyi mücadele ederek güzel bir sonla bitirdik.” diye konuştu.

“Maçtan önce çok söylentiler vardı. ‘Giresunspor genç takımla çıkacak, maçı bırakacak.’ gibi söylemlere sahada cevap verdik.” ifadelerini kullanan Sözeri, “Bunun için de mutluyuz. Hayatımızın hiç bir döneminde bu tarz şeylerin içerisinde olmadık, olmayacağız da inşallah. Bugün de güzel bir şekilde bitirdik. Rakibimize de geçmiş olsun. İyi bir performansla buralara kadar geldiler. Futbolda var bu. Zaman zaman biz de yaşadık.” şeklinde konuştu.

Sözeri, oyuncularını son haftalarda ortaya koydukları performanstan dolayı kutlayarak, “Ben geldikten sonra güzel bir standart yakaladılar. Onları tebrik ediyorum. Bundan sonrası için Giresunspor’un yolu inşallah açık olacak. Artık bu tarz durumlar yaşanmayacak diye düşünüyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Eroğlu: ”

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, play-off oynama şansını kaybettiklerini, bunun üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

Eroğlu, sahaya kazanmak için çıktıklarını ancak başarılı olamadıklarını aktararak, “Kazandığımız takdirde play-off’a kalacaktık. Maça da iyi başladık. Golü de bulduk. Golden sonraki süreçte pozisyonlar da var. İkinci golü bulabilseydik maç bizim için daha rahat geçebilirdi. Rakiplerimizin de durumunu değerlendirerek ikinci golü aradık.” açıklamasında bulundu.

Giresunspor’un beraberlik gölünden sonra paniklediklerini ve ikinci yarıda rakiplerinin daha istekli oyun ortaya koyduğunu aktaran Eroğlu, “Bence iddianız olmasa da son haftanın nasıl oynanması gerektiğini gösterdiler. Ben bu açıdan Giresunspor’u tebrik ederim. Son haftalarda takımların böyle oynaması lazım.” diyerek sözlerini tamamladı.