Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güvenli Ve Zengin Olanaklı Özel Öğrenci Yurdu

Bir öğrenci yurdu özellikle

Bir öğrenci yurdu özellikle güven açısından 24 saat koruma imkanı vermelidir. Öğrencilerin sadece eğitim hayatına odaklanabilecekleri, güvenli ve sıcak bir yuva sunulmalıdır. Aydın Akademi bunu kaliteli aydın erkek öğrenci yurtları bünyesinde lüks odalarla sunuyor. Yaklaşık 150 kadar farklı odaya sahip olan yurt, 450 kişilik bir kapasiteye sahiptir.

Her sene dolu olan ve öğrencilerin büyük rağbet gösterdiği bu özel yurt, eksiksiz ve kusursuz donanımıyla kendi içerisinde sektörünün lideridir. Öğrenciler dışarı çıkmadığı zamanlarda tüm olanakları geniş bir alternatif üzerinden edebilmektedir. Özellikle 7/24 güvenlik kamerası sayesinde, öğrencilere büyük bir güven sunuyor. Ayrıca güvenlik görevlileri ile koruma ve üst düzey seviyeye çıkarılmış durumda.

Konforlu Lüks Odalar İle Zengin Yemek Menüsü

Öğrenciler için özel olarak hazırlanmış odalar, dinlenirken veya çalışırken gerekli olan tüm olanakları sunuyor. Konforlu ve rahat çalışma masası, kaliteli, sağlam ranza çeşitleri ile televizyon odalarda yer almaktadır. Ayrıca yüksek hıza sahip internet, kotasız şekilde öğrencilerin dünya ile daima bağlantıda kalmasına fırsat veriyor. Açık büfe sabah kahvaltısı organik yiyeceklerle öğrenciler için gerekli tüm besinlerin alınmasına fırsat veriyor.

Bu zengin menü 4 ayrı yemek çeşidiyle akşamları da sunulmaktadır. Alanında tecrübe sahibi olan usta aşçılar öğrencilere ev yemeklerinden, ülkenin farklı yöresel yemeklerini değişik zamanlarda sunmaktadır. Kendi sektöründe aydın erkek öğrenci yurdu arasında öncü olan Aydın Akademi, her açıdan geniş alternatifler vaat ediyor.

Öğrencilerin Sosyal Edebilecekleri Zengin Alternatifler

Okul hayatı dışında öğrenciler genel olarak zamanın büyük çoğunluğunu yurtlarda geçirir. Bu yüzden rahat bir dönem geçirebilecekleri ve sosyal edebilecekleri aktiviteleri ararlar. Bu arayışı sonlandıran Aydın Akademi bünyesindeki özel yurtlar içerisinde, geniş bir sosyal olma imkanı tanınmaktadır. Spor salonu içerisinde öğrencilerin ter atabilecekleri ve sağlıklı bir yaşam sürecekleri tüm alternatifler sunulmuş durumda. Ayrıca geniş ve yeşil bahçe iletişim kurabilecekleri, muhabbet edebilecekleri bir ortam sunmaktadır.

En önemli özelliklerinden biri her yere yakınlık sağlamasıdır. Öğrenciler zaman kaybetmeden kolaylıkla aydın erkek öğrenci yurdu bünyesinde merkeze ulaşabilir, tüm olanakları sonsuz şekilde elde edebilir. Revir ve sağlık hizmetleri, merkezi sistem kaloriferli ısınma ve 7/24 temizlik hizmetleri gibi çok alternatif, öğrencilere yüksek bir yaşam standardı sunuyor.