Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Güre Mahallesi’nde asfaltlama çalışmaları sürüyor

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun altını çizdiği üstyapı hizmetleri kapsamında, şehir genelinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Güre Mahallesi Bağcılar Sokak’ta asfalt çalışmalarına başladı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin

Yapılan açıklamaya göre, daha önce birçok noktada sıcak asfalt çalışmalarını gerçekleştiren belediye ekipleri, şimdi de Güre Mahallesi Bağcılar Sokak’ı modern ve konforlu bir hale getirecek asfalt serimine odaklandı. Söküm işlemleri başladıktan sonra yeni asfalt serimiyle birlikte sokak, daha düzgün ve kullanışlı bir yapıya kavuşacak.

Başkan Aytekin Şenlikoğlu, göreve geldikleri günden bu yana binlerce ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek şehir genelinde 110 kilometre asfaltlama yaptıklarını ifade etti. Şenlikoğlu, “Vatandaşlarımızdan gelen talepleri değerlendiriyor ve ihtiyaç analizi doğrultusunda en çok sorun yaşanan yollara öncelik veriyoruz. Giresun’un ulaşım konforunu ve kalitesini artırmak istiyoruz.” dedi.

Güre Mahallesi sakinleri, yapılan çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirirken, belediyenin özverili çalışmalarına teşekkür ettiler. Giresun Belediyesi’nin alt yapı ve üst yapı konusundaki hizmetlerinin şehirde olumlu bir etki yarattığı gözlemleniyor.